Tabu
PEOPLESlider

Ce se întâmplă cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se luptă între viață și moarte”

Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz, ar fi în comă la un spital din Germania. 

O persoană apropiată cântăreței transgender a oferit câteva detalii despre starea acesteia.

Antonela, o persoană apropiată de Naomy, a spus că aceasta se află în stare gravă la spital în Dortmund, Germania. Deocamdată, nu se știe care este cauza, însă vedeta se luptă între viață și moarte.

„Este în comă într-un spital din Dortmund, Germania. Din păcate, starea ei este una foarte gravă. Se luptă între viață și moarte. Nu știm care a fost cauza reală, medicii trebuie să știe mai bine”, a spus aceasta, potrivit spynews.ro.

Antonela a mai spus că a vorbit recent cu Naomy și speră ca totul să fie bine. Aceasta a stabilit o întâlnire cu vedeta, însă legătura s-a întrerupt.

De altfel, Naomy nu ar fi dat semne că se confruntă cu probleme de sănătate, însă Antonela crede că toate momentele grele pe care le-a traversat de-a lungul timpului au avut un impact asupra cântăreței.

„Ultimele mesaje și ultimele telefoane când am vorbit au fost lunea trecută. Ne înțelesesem să vină în România, dar după aceea nu am mai aflat nimic despre ea. Ieri am primit această veste, toate gândurile mele pozitive merg spre ea.

Stabilisem o întâlnire în țară, chiar stabilisem și datele, doar că după aceea s-a întrerupt brusc legătura. Mi se părea destul de ok la voce, avea o voce destul de sănătoasă, vorbea destul de coerent.

Este destul de în vârstă, trece de 50 de ani, vârsta își spune cuvântul. Viața ei foarte tristă, plină de neajunsuri, transfobie și tot felul de injustiții sociale au dus la tot felul de presiuni psihice”, a mai declarat Antonela.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum combatem depresia de Sărbători – 6 moduri să gestionezi anxietatea socială

Andreea Damian

China “creează doi miliardari pe săptămână” potrivit unui raport financiar

realitatea

Retete de vara – Pui cu porumb si ardei

realitatea

Cum să adopți Very Peri, culoarea vedetă a anului 2022

Andreea Damian

Columbia festivă ⎪ Taxiul de Crăciun

Ciocîrlan

Carmen Brumă nu ține post. Care este motivul

Andreea Damian

Scrie un comentariu