Tabu
PEOPLESlider

Ce și-a dorit Majda Aboulumosha de ziua de naștere

Încântătoarea actriță și fosta vedetă de televiziune a împlinit zilele acestea 33 de ani. Motiv de fericire pentru mulatara Majda Aboulumosha să se sărbătorească alaturi de cei dragi și să fie surprinsă cu o mulțime de urări și felicitări de la prieteni și familie.
Fosta prezentatoare de televiziune i-a mulțumit mamei ei că a făcut-o om și a publicat următorul mesaj pe rețelele de socializare. “Bine ai venit, 33 ! M-ai găsit cu sufletul împăcat, mai vulnerabilă, mai învățată, mai plină de speranță. Până acum am încercat să învăț fiecare lecție, să mă bucur de simplitate, să nu rănesc oamenii din jurul meu, să încerc să fiu o mamă cu zâmbetul pe față pentru copilul meu. Brațele fetiței mele înseamnă tot ceea ce sunt eu azi.

Dacă reușesc să-mi îmbrățișez fiecare durere, frica, lecție, iubire, este pentru că ea mi-a fost trimisă să mă descopăr cu adevărat prin ochii ei. Mă simt fericită pentru tot ce-am construit, mă simt mulțumită pentru tot ce-am întâlnit, mă simt liniștită pentru tot ce iubesc! Nu șiu daca mă credeți sau nu, dar eu mă emoționez la fiecare mesaj pe care-l primesc. Vă mulțumesc din inima că v-ați rupt din timpul vostru să vă gândiți la mine! Vă doresc să vă bucurați mereu de lucruri simple, să vă dați timp să respirați, să vă țineți persoana iubita de mana, să stați mai mult cu familia voastră și să iubiți cu inima. Vă îmbrățișez atât cât puteți duce! Acum mă întorc să fac torturile, nu ale mele! Ale lor, pentru că mereu a fost mai mult despre oamenii din jurul meu și posibil așa o să rămână! #welcome #33″, a scris vedeta pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Graviduța Gina Pistol, panică la supermarket

Andreea Damian

Afișe inspirate după personalități feminine inovatoare se pot descărca gratuit în 8 limbi

Dora Constantinovici

Problemele pe care toate femeile le întâlnesc toamna

Tabu Tabu

A murit actrița din „Two and a Half Man”. Conchata Ferrell avea 77 de ani

Andreea Damian

Kamara și Andrei Ștefănescu au noi colegi în trupa Alb Negru

Tabu Tabu

Delegația feminină din Arabia Saudită nu a mai ajuns la Moscova

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu