Home > Agenda > Ce surpriza ii astepata pe membrii trupei BZN la Bucuresti!

Ce surpriza ii astepata pe membrii trupei BZN la Bucuresti!

In data de 25 octombrie 2013  se anunta mult asteptatul concert BZN. Deoarece anul trecut s-au bucurat de un real succes, cei de la BZN s-au decis sa revina si anul acesta la Bucuresti si sa incante publicul roman cu celebrele lor piese. Cum au aflat, fanii s-au grabit sa-si rezerve cele mai bune locuri din sala si totodata sa puna la cale o  surpriza  pentru cei doi artisti ce compun celebra trupa.

Anul trecut, fanii i-au surprins pe Jan si Anny cu flori si o multime de cadouri, iar de la cei mai infocati fani au primit doua superbe costume populare. Acestea fusesera alese cu grija de catre domnul Aurel si sotia sa: „Abia asteptam sa le dam aceste costume populare. Am stat mult pana sa le alegem pe acestea, am aflat chiar si ce masuri poarta artistii si am cautat ceva care sa le vina. Suntem cei mai mari fani si mergem la toate concertele lor!” spuneau anul trecut cei doi fani ai olandezilor. De data aceasta, se pare ca fanii celor doi le pregatesc artstilor o invitatie la un barulet pe care l-au denumit chiar „BZN”!

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului costa intre 50 si 300 de lei si pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si  Sala Palatului. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.


Loading...

Comenteaza acest articol

Ce surpriza ii astepata pe membrii trupei BZN la Bucuresti!

by   1 min
0