Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Ce trebuie să faci dacă ai decis să încerci sodomia

Condiția sine qua non pentru o sodomie de succes este să vrei. Înainte de a practica sodomia, tu și partenerul de viață trebuie să vă exprimați temerile și îndoielile, să vă dezvăluiți fanteziile și, mai presus de toate, să stabiliți acel cuvânt – este vorba despre „un cuvânt cheie care, pronunțat în timpul actului, va însemna „oprim totul!”. În mod ideal, alegem un cuvânt neobișnuit pentru a nu risca să-l spunem din greșeală. Evitați să spuneți „oprește-te”, de exemplu.

Dacă vrei să practici sodomie ai nevoie de mult lubrifiant. Acest act nu are succes fără lubrifiant, deoarece secrețiile mucoasei anale sunt insuficiente pentru a permite penetrarea nedureroasă. Experții recomandă un lubrifiant pe bază de apă sau silicon, compatibil cu utilizarea prezervativului – singura apărare eficientă împotriva BTS-urilor. În unele sex-shop-uri există chiar și lubrifianți speciali pentru „sex anal”.

Sodomia: progres în etape

Blândețe + răbdare + delicatețe: aceasta este REȚETA pentru o sodomie de succes. Pentru a te pregăti, explorează zona cu degetele. Dacă te simți confortabil, poți ajunge la penetrare cu unul sau două degete. Puteți opta pentru un joc erotic cu o jucărie sexuală (aveți grijă să alegeți una potrivită) … sau chiar cu limba, cum ar fi cunnilingusul anal!

Încercați și dopul anal. Această jucărie sexuală în formă de con este special concepută pentru penetrarea anală: este accesoriul ideal pentru pregătirea pentru sodomie. Deoarece există diferite dimensiuni și texturi diferite (silicon, sticlă, metal, lemn), vă permite să inițiați cu ușurință sexul anal. O alegeți dintr-un sexshop (unde puteți cere chiar sfaturi) și aveți grijă să o curățați bine înainte de a o folosi cu un săpun antibacterian pentru a evita infecțiile.

Pentru a testa sodomia în cele mai bune condiții, trebuie să fiți atenți mai întâi la igienă: vă goliți intestinele și faceți un duș – împreună, de ce nu, care poate fi ocazia pentru preludiu. Apoi vă relaxați – cu îmbrățișări sau un masaj, de exemplu. Apoi, țineți câteva prezervative la îndemână (important: trebuie să schimbațo prezervativele dacă optați și pentru penetrare vaginală), un pachet de șervețele, lubrifiant și, eventual, jucării sexuale.

ARTICOLE SIMILARE

Bărbații din zodiac care devin toxici și dominatori într-o relație

Andreea Damian

Minka Kelly are SEX TAPE de cand era minora!

Cea mai scumpă jucărie erotică din lume este…

realitatea

Cele două mituri stupide despre corpurile femeilor pe care le-am învățat din filme

realitatea

Cel mai loial soț din zodiac! Va fi alături de tine în orice moment

Andreea Damian

Pastram relatiile cu fostul?

realitatea

Scrie un comentariu