Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Cum să seduci un bărbat în mediul online

Mai multe site-uri de dating sau chiar rețelele de socializare, precum Facebook, împuternicesc acum femeile. Trebuie să recunoaștem, în ultimii ani, multe relații de cuplu au început în mediul online. Nu este complicat să seduci un bărbat pe Facebook, mai ales dacă faci deja parte din lista lui de prieteni, însă trebuie să urmezi cu atenție câteva reguli care te vor învăța pas cu pas ce să faci.

Dacă te numeri printre femeile mai directe, care știu că au succes garantat în rândul reprezentanților de sex opus, atunci nu ai nevoie de acest ghid. Dar dacă nu vrei să fii tu cea care îl invită la o întâlnire, ci vrei să îl pui pe jar, atunci citește în galerie ce ai de făcut. Va ajunge să își dorească să te cunoască mai bine după doar câteva postări. Pentru a cunoaște oameni noi, persoanele singure pot apela la diverse site-uri și aplicații de întâlniri. În ultimii ani, aceste platforme au atras tot mai mulți bărbați și femei de toate vârstele și mediile, deoarece facilitează întâlnirile și schimburile. Pentru că da, găsirea iubirii poate fi complicată.

Dacă îți place un tip, lasă-i impresia că îți place, dar nu chiar atât de mult. Nu trebuie să știe că deja te-a cucerit cu zâmbetul și cu ochii lui. Apoi, arată-i că aveți aceleași pasiuni. Devino un mic detectiv și cercetează-i profilul. Postările și aprecierile lui mai vechi te vor ajuta să descoperi ce muzică și ce filme îl atrag. Aruncă un ochi și pe paginile pe care le apreciază, dar și pe grupurile din care face parte. Astfel, nu numai că îl vei cunoaște mai bine, dar vei ști și ce poți să postezi tu pe viitor pe profilul tău. Când va observa că aveți aceleași pasiuni, cu siguranță își va dori să te cunoască mai bine.

De asemenea, nu te sfătuim să postezi fotografii în care apari mai mult dezbrăcată, prea provocatoare, ci să adaugi unele care să îl atragă. În ele trebuie să arăți bine, dar să nu oferi impresia că ai depus un efort prea mare. Fii naturală, zâmbitoare și caldă. Dacă vrei să îi atragi atenția celui pe care îl placi, arată-i că ești amuzantă, deschisă și spontană. Atât fotografiile cu tine, cât și restul postărilor pe care le faci trebuie să îi creeze această impresie. Evident, nu se va îndrăgosti iremediabil de tine doar pentru că vede niște postări pe Facebook. Abordează-l pe chat!

ARTICOLE SIMILARE

Concertul Celine Dion de la Bucureşti, amânat pentru 2023

Andreea Damian

Premiile Oscar 2021 ar putea fi amânate din cauza pandemiei de coronavirus

Andreea Damian

Cine este Mihaela Neagu, organizatoarea evenimentului din Sectorul 5, abonată la contracte cu statul

Dora Constantinovici

Ipostaza indecentă în care a fost surprins Ilie Năstase pe stradă

Andreea Damian

Planul UE de reducere a controalelor produselor din pui va crește riscul de îmbolnăvire a consumatorilor

realitatea

Britney Spears s-a logodit! Cum arată inelul

Andreea Damian

Scrie un comentariu