Tabu
Image default
FASHIONSlider

Megan Fox și Koutney Kardashian, explozie de sexualitate într-o nouă campanie SKIMS

Megan Fox a pozat provocator alături de buna sa prietenă Kourtney Kardashian pentru o nouă campanie SKIMS, companie deținută de Kim Kardashian.

Cele două brunete focoase au legat o prietenie datorită iubiților lor, cântăreții Machine Gun Kelly și Travis Barker. Acum, ele sunt protagonistele celei mai noi campanii SKIMS. Marca de lenjerie intimă deținută de Kim a anunțat noua campanie pe Instagram, unde a postat o serie de fotografii provocatoare.

Cele două vede poartă piese de lenjerie intimă, negre, care le pun în evidență trupurile bine conturate.

Imaginile sunt de-a dreptul provocatoare. Megan și Kourtney se ating una pe cealaltă și se hrănesc reciproc. La un moment dat, ele renunță la sutien și se lasă fotografiate topless acoperindu-și sânii cu brațele în timp ce poartă tanga negre asortate din noua colecție Skims Cotton, lansată miercuri.

Colecția Skims Cotton include busitere, sutiene, tanga, maieuri, toate la prețuri începând de la 16 dolari până la 68 de dolari.

„Îmi place că Skims înțelege cu adevărat ce vor femeile să poarte și că vor să se simtă sexy, încrezătoare și puternice”, a spus actrița Megan Fox într-un comunicat de presă. „Mi-a plăcut să fiu în această campanie cu Kourtney, ne-am distrat atât de mult la ședință împreună”.

ARTICOLE SIMILARE

Alessandra Ambrosio se luptă și acum cu acneea, la 38 de ani: Mă face să mă simt ca o adolescentă

Andreea Damian

Actor din filmul „Twilight”, găsit mort în propria locuință, alături de iubita lui

Andreea Damian

Distracția cumpărăturilor începe la Băneasa Shopping City

realitatea

Michelle Williams sau Kim Cattrall?

realitatea

Angela Gheorghiu ⎪ Concert caritabil la Metropolitan Opera

Ciocîrlan

Chanel’s Metiers d’Art, un nou prilej de a arăta calitatea colecțiilor Chanel

Scrie un comentariu