Tabu
PEOPLESlider

Certuri între Laura Cosoi și soțul ei, în fața celor trei fete ale lor

Laura Cosoi, în vârstă de 42, a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața ei de familie, recent, în cadrul unui interviu.

„Cred că este normal și chiar sănătos să existe și păreri contradictorii într-o familie, dar, dincolo de acest aspect, în lucrurile cele mai importante care vizează familia noastră, atât eu, cât și Cosmin suntem pe aceeași lungime de undă, și asta cred că este o lecție foarte importantă, în primul rând, pentru copii. Dincolo de acest aspect, noi ne mai și certăm de față cu copiii, bineînțeles că nu ne referim aici la conflicte mari, ci la un soi de contrazicere sau mici conflicte, pentru că mi se pare importantă lecția împăcării și, dincolo de faptul că sunt expuse la o ceartă între părinți, ele învață că ne iubim în orice context”, a mărturisit Laura Cosoi pentru Viva.ro.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt căsătoriți din 2015 și au trei fete împreună. Actrița este însărcinată pentru a patra oară, însă nu a dezvăluit încă sexul bebelușului.

De când au devenit părinți, Laura și Cosmin nu au mai avut atât de mult timp liber pentru ei, însă nu îi deranjează acest lucru. Copiii sunt cea mai mare împlinire, iar cei doi profită din plin de această perioadă. 

„Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor, știi că tu și partenerul tău nu veți mai avea timp la fel de mult pentru voi, ca și cuplu, iar asta ne-am asumat din clipa în care am știut că vom avea o familie mare, cu mulți copii. Ei bine, în momentul ăsta, suntem conștienți de faptul că nu noi suntem pe primul loc, dar la fel de bine știu că va veni o perioadă în care ne vom dedica și nouă mai mult timp, pentru că e foarte important să ai grijă și de viața de cuplu”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

5 tehnici care prelungesc plăcerea sexuală și te ajută să obții orgasme multiple

Andreea Damian

Anna Lesko sexy și în bucătărie dar și la reparații

Tabu Tabu

Cum aranjezi inteligent zona de birou pentru telemuncă

Andreea Damian

Cea mai bună școală de balet din Viena „și-a încurajat” elevii să fumeze

Andreea Damian

NICOLETA LUCIU pleaca definitiv in Statele Unite?

Încălzirea globală crește riscul de naștere prematură

Andreea Damian

Scrie un comentariu