Home > Slider > Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn

Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn

Charlize Theron

Charlize Theron neagă că a fost logodită cu Sean Penn. Invitată, luni, la The Howard Stern Show, actrița a lăsat, însă, să-i scape nişte comentarii.

Gazda emisiunii a întrebat-o despre logodna cu Sean Penn. „Ce? Logodită cu el? Nu e adevărat. Nu am fost la un pas de a mă căsători cu el. Astea sunt prostii. Am fost împreună pur şi simplu, atât. Am avut o relaţie. Bineînţeles exclusivă. Dar am fost doar vreun an împreună”, a declarat vedeta.

„Poveştile cu Sean Penn care urma să-l adopte pe fiul meu, Jackson, nu au fost adevărate. Nici măcar nu am locuit împreună cu Sean. Oricum n-aveam de gând să mă mărit cu el! Nici pe departe! De altfel, nu mi-am dorit niciodată să mă mărit. Asta nu a fost vreodata ceva important pentru mine”, a adăugat Charlize Theron.

După despărţirea lor surprinzătoare din 2015, după un an și jumătate de relație, au apărut tot felul de speculaţii cărora niciunul dintre ei nu a răspuns. S-a scris că Charlize a rupt orice legătură cu Sean pentru că era violent. Ba chiar a existat o ipoteză cum că actrița sud-africană s-a retras brusc din relaţie, speriată de faptul că Sean Penn îşi dorea un interviu cu lordul drogurilor, El Chapo.

Articole asemanatoare
Charlize Theron
2.800 de ore de muncă pentru rochia Louis Vuitton purtată de Charlize Theron
Charlize Theron
Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron a purtat în păr o brățară cu diamante
Charlize Theron
Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”
Charlize Theron
Momente grele pentru Charlize Theron. Actrița a suferit trei operații

Comenteaza acest articol

Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn

by Andreea Damian   1 min
0