Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

CHEF FLORIN DUMITRESCU desfiintat de fostul sau patron!

CHEF FLORIN DUMITRESCU nu este iubit de toata lumea! Fostul sau patron il desfiinteaza si ii contesta aptitidinile de bucatar sef. Omul de afaceri Horia Constantinescu continuă dezvăluirile despre Florin Dumitrescu, în prezent jurat în emsiunea “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, de la Antena 1.

Scandalul dezvăluit prima dată de Click! ia amploare. Invitat miercuri în emisiunea “WOWbiz”, de la Kanal D, fostul şef al lui Florin Dumitrescu şi-a păstrat opinia în legătură cu acesta, ba mai mult, a afirmat despre el că era doar un simplu grataragiu pe vremea când lucra la restaurantul lui.

”Florin a recunoscut că a lucrat la noi. A fost cel mult grătaragiu, e o diferenţă între asta şi chef. Spăla melci şi întorcea castane. Ucenicia în bucătărie se face lângă un bucătar pe care alegi şi cu care ai chimie. Eu nu m-am ocupat de angajarea oamenilor care sunt sub bucătarii şefi, ei fac asta, ei caută oamnei. Restaurantul nostru avea o terasă de 3.000 mp şi aveam nevoie de mai mulţi oameni. Meniul a fost mereu fără artifcii, toate erau alese ca la carte, reţetele erau internaţionale. Mi s-a semnalat că avem un bucătar alarmist, care îşi corectează foarte tare colegii. Am intrat în bucătărie într-o zi să urmăresc tot. Acolo, l-am descoperit pe Florin, era mai tinerel. L-am rugat să îşi aleagă un fel de mâncare pe care îl stăpâneşte cel mai bine să îl facă. A ales o omletă cu legume. A luat o ceapă pe care a tăiat-o nepotrivit. Atunci s-au încheiat raporturile de muncă”, a spus Horia Constantinescu, la “WOWbiz”.

”Bucătăria este ca o muzică, dacă ai ureche muzicală, poţi să cânţi şi fără să ai Conservator. Dacă nu te naşti cu gust şi pasiune pentru mâncare, nu eşti bucătar. Trebuie să simţi mâncarea. Florin a aruncat o ciorbă pe care a comparat-o cu o cafea sărată. În Franţa se serveşte ciocolată sărată, asta nu înseamnă că trebuie să îi omorâm. Florin este pertinent. Dacă unii apreciază un produs, nu trebuie să îl arunci. Florin nu ştie că dacă aşa se mănâncă în zonă şi el nu a gustat niciodată, nu înseamnă că mâncarea nu e bună. Florin a declarat că a ajuns patron de restaurant, după ce patronul localului a orbit şi l-a numit pe el. A susţinut că a lucrat în pizzerie, că iubeşte cuptorul. Între timp, probabil a trecut prin mai multe etape ale gătitului”, a continuat fostul şef al lui Florin Dumitrescu.

Acesta îl desfiinţează pe Florin ca bucătar: ”Florin nu are cunoştinţe, pentru el şi un sandviş este complicat. Nimic nu e la întâmplare în bucătărie,  poate cafeaua cu lapte şi cartofii prăjiţi. Am aflat că a lucrat şi pentru Patrizia Paglieri (n.r actuala jurată de la Masterchef). Mama ei e o bucătăreasă bună şi mâncărurile ei sunt excepţionale. Ea l-a dat afară. Mai bine se orienta spre coafor. Aspectul lui îl duce spre zona de stilist, nu de bucătar. Are părul lung, iar majoritatea bucătarilor au un aspect îngrijit.

”Trebuie să facă multe economii pentru a mă da în judecată pentru ce spun. Plec cu el în excursie în speranţa că nu mă bate şi pe mine şi mergem la o şcoală recunoscută. Dacă cei de acolo îi dau o hârtie cu titlul de Chef, eu îmi recunosc culpa public”, a mai precizat fostul patron, conform www.click.ro .

ARTICOLE SIMILARE

BISCOTTI cu ciocolata/ Reteta dulce de la Adriana Parissi: BISCOTTI cu ciocolata

realitatea

Nicoleta Luciu a dat-o de gol pe Bianca!

Ce mâncăm când ținem post? Cori Grămescu recomandă 5 reguli de alimentație

Exclusiv! Interviu DACIANA SARBU pentru TABU

Dupa Esca, si Andreea Berecleanu a plans in direct, in timp ce prezenta stirile!

Iulia Vantur renunta la tot pentru o cariera la Bollywood! Vrea sa se stabileasca definitiv in India

Scrie un comentariu