Tabu
Image default
lifestyle

Chique Boutique – primul eveniment de moda dedicat femeilor plinute!

Pe 14 noiembrie, la Cafepedia, se organizeaza in premiera in Romania un spatiu unde masurile nu mai sunt o problema in gasirea tinutei perfecte. Designeri, specialisti in beauty si nutritionisti vor sustine seminarii gratuite la evenimentul dedicat celor mai plinute dintre noi!

Designerii participanti vor veni cu piese special create, ca indiferent de silueta fiecareia, sa poti gasi tinuta perfecta, iar specialistii in nutritie, beauty si psihologie vor sustine seminarii gratuite despre cum putem avea o viata sanatoasa! Seminariile se adreseaza tuturor celor care tind spre o existenta mai echilibrata, chiar daca nu duc o lupta cu kilogramele!

Program seminarii:
11.00  Invata sa te hranesti corect!
13.00 Cum sa rezist tentatiilor culinare?
15.00 Tehnici corecte de slabit
16.30  Cum fac fata presiunilor sociale daca sunt plinuta?
La finalul zilei aflam unde pleaca Premiul Vizitatorului!

“Imi place sa creez haine pentru femeile cu forme, pentru ca materialele se aseaza mult mai frumos, in ciuda prejudecatilor. Ma bucur ca pot participa la aceasta initiativa care invita femeile sa inteleaga ca a fi frumoasa nu inseamna sa fii anorexica ci sa iti gasesti echilibrul intre ceea ce esti si ceea ce te poate defini ca fiinta!”, declara George Neagu, designer vestimentar.

“Chique Boutique este pentru mine o provocare. Mă provoc să demonstrez că se poate. Se poate să fii plinuță și să te îmbraci după ultima modă. Se poate să fii plinuță și să ai cele mai trendy accesorii, care te pun în valoare. Se poate să lași deoparte complexele și să ai o viață sănătoasă.”, spune Raluca Caranfil, organizator Chique Boutique.

Locatie eveniment: Cafepedia/ Str. Arthur Verona Nr. 2
Cand: 14 noiembrie 2009, 10.30 – 19.00
Intrare: 10 RON

ARTICOLE SIMILARE

„Arunci cu umbră”, mesajul transmis de artiști despre violența domestică

Andreea Damian

Beyonce va avea o fetiţă

realitatea

Molecule F celebrează primăvara printr-o serie de concursuri

realitatea

Winona Ryder s-a înfometat pentru noul film

realitatea

Ghici cine se distrează în St. Tropez

realitatea

Top cele mai scumpe 10 case din lume – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu