Tabu
PEOPLE

Cine e vedeta care a reușit în timp record să slăbească peste 20 de kg

ciska

Frumoasa cântăreață Francisca Dulceanu, pe numele ei de scenă Ciska, ne-a încântat cu apariția ei cât se poate de sexy după ce a slăbit aproape 20 kg în 4 luni. Aceasta a apelat la un terapeut specializat în tratamente faciale și corporale, dar și un promotor al stilului de viață sănătos, Carmen Barcan.

sexy ciska
Ciska este foarte mândră de noul său aspect și în fiecare mesaj adresat fanilor legat de cum a slăbit, ține să-i mulțumească terapeutului Carmen Barcan. “Primesc des întrebări despre cum am slăbit. În ultima vreme, toate curiozitățile se îndreaptă spre cele 18 kilograme pierdute, despre formă în care mă aflu acum, fără vergeturi sau celulită. A fost mult mai mult, dincolo de poze și story-uri! E drept că majoritatea, atunci când îmi adresează această întrebare, așteaptă probabil să le spun că a fost foarte ușor, că am luat o pastilă minune și că am slăbit peste noapte. Dacă stau bine să mă gândesc și eu am preferat în trecut de multe ori să încerc tot felul de “scurtături” sau soluții care par mai ușoare, iar când nu reușeam, arătam cu degetul în stânga și în dreapta:

Carmen BarcanPăi aia e slabă pentru că bea ceai!”, ,,Ia pastile!”, ,,Se înfometează!”, ,,Nu mai face altceva în afară de saloane!”, etc. În spatele unui rezultat stau luni de zile de muncă, ore plânse în telefon, suport moral! A fost greu că eu, o fire mai rebelă, un spirit de artist, să mă autodisciplinez! Muncă cu ține însuți este de multe ori cea mai grea! Eu nu sunt în măsură să dau diete sau sfaturi în ceea ce privește partea de nutriție, proceduri sau sport! Și eu am avut nevoie de ajutorul unui specialist! Asta pentru că de câte ori am încercat să fac ceva de capul meu haotic niciodată nu mi-a reușit! Eu am slăbit atât de mult și de frumos doar cu ajutorul doamnei Carmen Barcan! Dacă nu era ea în viața mea la timpul potrivit, nu reușeam! Poate pierdeam câteva kg, dar cu siguranță nu scăpam fără pachetul complet de fața căzută sau vergeturi! Am mai scris acum ceva timp: ,,Corpul meu, templul meu!” Eu am adoptat un stil de viață sănătos, un întreg program de proceduri corporale și faciale, gândit special pentru organismul meu!

francisca a devenit ciskaAm preferat drumul mai lung pentru că am și căpătat pe parcurs o ,,educație” în ceea ce privește alimentația, care a fost un fel de ,,cei 7 ani de acasă” pentru propriul corp! Un fel de pitic care îți aduce aminte în cazul în care ai zile cu excese că acele zile trebuie să rămână excepție și nu rutină! Farmecul și provocarea cea mai mare stau în faptul că eu nu am avut restricții, însă am ales să fiu organizată, am ales calitatea, să îmi prețuiesc mai mult sănătatea, să mă iubesc pe mine și să muncesc zilnic pentru o variantă mai bună a mea!” Francisca și-a dorit să fie din ce în ce mai frumoasă, dar și sănătoasă. Sunt vedete care apelează excesiv la intervențiile estetice pentru a menține vie frumusețea în timp. ,,Cel mai important lucru în viață este sănătatea. Când ești sănătos, restul vine de la sine.”, a declarat Ciska.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton, cu un pas mai aproape să fie numită regină. Suverana i-a mai oferit un rol

Andreea Damian

Andreea Bănică și soțul au avut parte de un eveniment special în familie

Tabu Tabu

Rihanna, atac dur la adresa lui Donald Trump după atacurile sângeroase din SUA

Andreea Damian

Mare aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu

Tabu Tabu

Ce legătură există între Eurovision, Elena Gheorghe și Connect-R? Totul despre finala națională

Tabu Tabu

Care sunt cele mai înalte celebrități de la Hollywood

Andreea Damian

Scrie un comentariu