Tabu
PEOPLE Slider

Cum s-a transformat Mirela Vaida în Madonna și de ce

mirela vaida

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe de la teatrul de revistă Constantin Tănase este, cu siguranță, Mirela Boureanu Vaida. Mamă, soție și vedetă de televiziune, aceasta și-a dorit să le arate prietenilor virtuali de pe rețelele de socializare cum arăta ea la debut.

mirela-vaida
Adică în urmă cu 20 de ani, când a debutat la o emisiune de talente la televiziunea publică. Mirela Vaida a publicat următorul text pe paginile ei de socializare cu imaginile următoare: “În urmă cu 20 de ani debutam în televiziune! Adică, în toamna anului 2000, concuram la emisiunea “Ploaia de Stele” de la televiziunea publică, un fel de “Te cunosc de undeva” al zilelor noastre! Am ajuns în finala națională datorită personajului pe care îl interpretăm: Madonna!

mirela vaida sexy Azi am primit, absolut ca o coincidență, provocarea de a “deveni” un pic din Madonna, prin stil, atitudine, hair și make-up! Mulțumesc stilistei Szanto Eniko și lui Adrian Perjovschi pentru implicare, dar și întregii echipe foto și make-up care mi-au făcut ziua senzațională!! Cum a ieșit?”, și-a întrebat prietenii virtuali pe paginile ei de socializare Mireala.

ARTICOLE SIMILARE

Ce titlu va purta Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry

Andreea Damian

Sportiva Didi Bilimar și-a făcut iubit! Cine este cel care i-a furat inima

Tabu Tabu

Incredibil! Ce fac Andreea Bălan și George Burcea după despărțire

Tabu Tabu

Emma Thompson renunță la un film din cauza lui John Lasseter, tăticul „Toy Story”

Andreea Damian

Lily Allen era să fie anesteziată cu forța de către șase asistente din cauza unei crize nervoase

realitatea

Cum a reacționat Regina când a aflat că Prințul Harry nu va încheia un prenupțial

Andreea Damian

Scrie un comentariu