Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum s-a transformat Mirela Vaida în Madonna și de ce

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe de la teatrul de revistă Constantin Tănase este, cu siguranță, Mirela Boureanu Vaida. Mamă, soție și vedetă de televiziune, aceasta și-a dorit să le arate prietenilor virtuali de pe rețelele de socializare cum arăta ea la debut.

mirela-vaida
Adică în urmă cu 20 de ani, când a debutat la o emisiune de talente la televiziunea publică. Mirela Vaida a publicat următorul text pe paginile ei de socializare cu imaginile următoare: “În urmă cu 20 de ani debutam în televiziune! Adică, în toamna anului 2000, concuram la emisiunea “Ploaia de Stele” de la televiziunea publică, un fel de “Te cunosc de undeva” al zilelor noastre! Am ajuns în finala națională datorită personajului pe care îl interpretăm: Madonna!

mirela vaida sexy Azi am primit, absolut ca o coincidență, provocarea de a “deveni” un pic din Madonna, prin stil, atitudine, hair și make-up! Mulțumesc stilistei Szanto Eniko și lui Adrian Perjovschi pentru implicare, dar și întregii echipe foto și make-up care mi-au făcut ziua senzațională!! Cum a ieșit?”, și-a întrebat prietenii virtuali pe paginile ei de socializare Mireala.

ARTICOLE SIMILARE

O artistă creează sunete de pasăre sintetice pentru a arăta amenințarea la adresa păsărilor adevărate

realitatea

Femeile zodiacului pe care toți bărbații le doresc

Andreea Damian

Când va relua Blue Air zborurile

Andreea Damian

Andreea Bălan se mută la Dubai. Cum arată și cât costă apartamentul pe care artista vrea să-l cumpere

Andreea Damian

Cum arată camera fetiței lui Smiley și Gina Pistol. Primele imagini!

Andreea Damian

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie

Andreea Damian

Scrie un comentariu