Tabu
PEOPLE Slider

Fostul iubit șterge din nou pe jos cu Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian a devenit faimoasă în urma unui scandal sexual imens. Ray J, fostul său iubit, a dat publicității în 2007 un filmuleț în care cei doi întrețineau relații intime. Celebritatea a costat-o însă scump! Detalii dintre cele mai intime ies la iveală și acum, încercând să-i afecteze mariajul cu rapperul Kanye West.

După ce a făcut-o de rușine și în 2016, făcând comentarii răutăcioase la adresa ei, cântărețul în vârstă de 37 de ani rupe tăcerea. Ray J a mărturisit pentru cotidianul britanic The Sun că fosta lui iubită avea – pe când cei doi formau un cuplu – o geantă Louis Vuitton, roșie, plină cu jucării sexuale. Iar dezvălurile lui nu se opresc aici.

Se pare că vedeta reality-show-ului „Keeping Up with the Kardashians” adora să se machieze mult încă de când era o anonimă. „Nu-i plăcea să transpire și s-ar fi oprit din ce făcea numai ca să-și refacă machiajul dacă era cazul”, a declarat Ray J, pentru The Sun.

Kim Kardashian nu și-a dezvăluit niciodată preferințele culinare pe Instagram, dar fostul ei iubit a avut grijă să le menționeze. Acesteia îi plăcea „să mănânce pizza și să bea șampanie, doar la o anumită temperatura, între partide de sex epuizante”, susține Ray J. În mod clar acesta a dorit să-i terfelească numele lui Kim Kardashian când a mai spus că focoasa brunetă cheltuia până la 100.000 de dolari pe an numai pe lenjerie intimă.

Din 2005 până în 2007, Kim Kardashian a avut o relație cu Ray J, aceștia despărțindu-se în urma unui scandal imens, din cauza unei casete video în care cei doi se aflau în momente intime, care a fost dată publicității. Chiar dacă la început a negat că ar apărea în respectiva filmare, până la urmă Kim a recunoscut și în urma unui proces a obținut și 5 milioane de dolari.

Kim Kardashian, de 38 de ani, este căsătorită cu Kanye West, de 41 de ani, din 2014, cei doi fiind împreună încă din 2012. Au împreună trei copii.

ARTICOLE SIMILARE

Vedete nascute pe 14 august!

realitatea

Choker: accesoriul momentului

realitatea

Trend alert: părul curcubeu – semn de rebeliune sau pur și simplu cool?

Andreea Damian

De ce femeile preferă bărbații cu barbă?

Andreea Damian

Actrițe atacate cu pietre pentru că s-au sărutat pe stradă

Andreea Damian

Cele mai seducătoare 7 rochii negre din istoria cinematografiei

Andreea Damian

Scrie un comentariu