Tabu
FASHIONSlider

6 piese chic pe care franțuzoaicele le poartă iarna asta

Toate ne dorim să fim șic, chiar și atunci când temperaturile sunt scăzute, dar călătoria către nirvana modei în lunile de iarnă nu este deloc ușoară. Nimeni nu vrea să arate ca Michelin, chiar dacă este într-o haină pufoasă albă. Totuși, acesta este motivul pentru care ne uităm spre franțuzoaice pentru a căuta inspirație pentru stilul pe vreme rece.

Francezii se confruntă și ei cu frig sever în lunile de iarnă. Cel puțin, cei din regiunile nordice. Așadar, cum arată ținutele de iarnă ale franțuzoaicelor?

Am descoperit câteva look-uri elegante pe care mai multe influencere le propun pentru această iarnă. Derulează mai departe pentru a vedea o selecție de ținute de iarnă, de la celebra rochie tricotată până la tehnicile de stratificare pe care abia așteptăm să le încercăm.

Cardigan

Franțuzoaicele poartă cardigane zilnic, optând pentru cele mai groase pe care le pot găsi în lunile de iarnă. De asemenea, descoperim că le place să le bage în pantaloni – un truc ingenios pentru a-ți păstra căldura corpului.

Rochii tricotate

Bine, rochia tricotată de mai jos s-ar putea să nu țină de cald în miezul iernii (cel puțin, nu fără o haină), dar includerea unei berete de lână și a unei perechi de cizme confortabile până la genunchi va completa ținuta și o va face mai călduroasă.

Căptușeala din piele de miel

Deși vorbim mult despre articolele de bază ale modei franceze, am fi neglijenți în a nu menționa jacheta căptușită din piele de miel, care își face apariția în mai multe garderobe franțuzești decât ați putea crede inițial. Deoarece este șic și practică, chiar nu ar trebui să fim surprinse.

Stratificare

Când vine vorba de stratificare, franțuzoaicele sunt campioane. Uită-te doar la Anne-Victoire; ea poartă un aspect de tricotaj dublu. De fapt, fusta ei este și ea tricotată.

All-in-one

Ca și rochiile, salopetele și costumele prezintă un aspect șic all-in-one, care nu necesită aproape deloc efort din partea ta pentru a-l purta. În plus, sunt foarte călduroase de purtat. În ceea ce privește încălțămintea și accesoriile, Dominique s-a încălțat cu cizme groase și ochelari de soare.

Palton larg

Franțuzoaicele iubesc paltoanele supradimensionate, croite și le poartă peste orice pentru un strat suplimentar confortabil. Spre deosebire de ceea ce ați putea crede, acest costum în carouri arată de fapt mai elegant cu adăugarea acestei haine de cămilă.

ARTICOLE SIMILARE

Trend extrem de vară: blugii 2 în 1 cu spate dublu. Se vând ca pâinea caldă

Andreea Damian

Premiile Oscar 2021. Bijuteriile purtate pe covorul roșu

Andreea Damian

Raluka, pe patul de spital, la Terapie Intensivă. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Lara Stone pe coperta Vogue UK

realitatea

Mesajul emoționant al Olenei Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei

Andreea Damian

Roisin Murphy, debut în modeling la Paris

realitatea

Scrie un comentariu