Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cine sunt noii jurați de la Chefi la cuțite? Anunțul făcut de Antena 1

După ce a încheiat colaborarea cu chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, Antena 1 anunță noi jurați în sezonul 13 Chefi la cuțite.

Antena 1 a anunțat că „Chefi la cuțite” revine cu patru chefi noi. „Fii cu ochii-n patru! Vin noi chefi la cuțite, ÎN CURÂND pe Antena 1 și AntenaPLAY!”, se arată pe contul oficial de Instagram al emisiunii.

Publicul telespectator este împărțit. De o parte se află cei care declară că nu vor mai urmări emisiunea fără Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, iar de cealaltă se află cei nerăbdători să afle cine vor fi noii chefi.

La fel a pățit și Masterchef. Au plecat cei trei și nimeni nu s-a mai uitat la acea emisiune. E de domeniul trecutului”; „Toți patru la un loc nu fac cât râsul lui Bontea”; „Puteți să aduceți si pe mama chefilor… Cei trei magnifici Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu pot fi înlocuiți de nimeni! Nu exista Chefi la cuțite fără ei!”; „O să vă scadă audiența. Cei trei făceau toată emisiunea”; „Nu mai are niciun farmec fără Gina și cei trei”, acestea sunt câteva dintre comentariile negative.

„Eu zic să dăm o șansă la oricine. Cine știe ce surprize avem”; „Ne uităm că sunt sigură că va fi fain! Era timpul pentru o schimbare!”; „E foarte bine că sunt jurați noi. Asta înseamnă că ruptura dintre cei trei chefi și Antena 1 e definitivă. Emisiunea alunecase demult în zona penibilului, nu mai era vorba despre abilitățile culinare ale concurenților, ci despre promovarea a tot felul de ciudați lipsiți de substanță, dar care veneau cu o poveste”, acestea sunt câteva dintre comentariile celor nerăbdători să cunoască noii chefi.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Avertismentul unui medic: pandemia de Covid-19 va crea „o generație de persoane cu dizabilități”

Andreea Damian

Break My Soul| Cel mai recent hit al lui Beyoncé provoacă demisii pe bandă rulantă în SUA

Andreea Damian

10 lucruri obișnuite interzise femeilor în urmă cu 100 de ani

Andreea Damian

Dieta ideală după Paște. Cum dai jos kilogramele luate de Sărbători

Andreea Damian

[ Ziua lui I.L. Caragiale ] Lansarea Blu-Ray a Arhivei Active UNATC

Ciocîrlan

Scrie un comentariu