Home > What's hot > CLAUDIU BLEONT a divortat! Asteapta un copil de la alta femeie! IATA 6 foto cu IULIA!

CLAUDIU BLEONT a divortat! Asteapta un copil de la alta femeie! IATA 6 foto cu IULIA!

Claudiu Bleonţ a fost mereu un actor surprinzător, care a fost de multe ori în centrul unor scandaluri si care nu a ezitat sa-si dea pantalonii jos la o conferinta de presa, aratandu-si organele genitale in toata splendoarea lor. Şi nici acum nu putea să se dezmintă…
Vestea cu care Claudiu Bleonţ a şocat este faptul că actorul a divorţat după 12 ani de căsătorie de soţia lui, regizoarea Andra Negulescu. Căsnicia cu regizoarea, începută în 2001, a trecut anul trecut printr-un episod delicat, în momentul în care Nadine l-a acuzat de hărţuire sexuală. În acel moment, actorul a avut parte de toată susţinerea soţiei lui.
Actorul a uimit recunoscând că, după separarea de consoartă în ianuarie, în sufletul lui şi-a făcut loc o nouă dragoste, Iulia Lazăr. “Nu am vrut să şochez, dar mi s-a întâmplat tot timpul acest lucru”, a mărturisit Claudiu Bleonţ la Kanal D.
Însă cel mai interesant lucru care i s-a întâmplat în ultimul timp actorului este faptul că va devenit tătic la aproape 54 de ani. “Fosta mea soţie a aflat acum că voi deveni tată. Relaţia cu Andra s-a terminat înainte să înceapă relaţia cu Iulia.
Cu Andra fost o perioadă când împreună am decis că noi să nu avem copii. Recunosc că mi-am dorit copii, însă ştiu că greul ar fi dus ea. Eu nu am forţat lucrurile niciodată. Noi aşa am decis. A fost un proces care a durat o perioadă şi am ajuns să spunem că e mai bine aşa. Acum copilul a apărut între aşa mi-am dorit şi aşa s-a întâmplat”, a mai dezvăluit el.
Iulia Lazăr, mama viitorului copil, cea de-a patra dragoste intensă a lui Claudiu Bleonţ, este actriţă la Teatrul din Craiova. El a mai fost căsătorit cu Irina Tapalagă, iar în anul care a divorţat de aceasta, după 5 ani de căsnicie, s-a căsătorit cu Beatrice Rancea. Atunci când s-a separat de regizoare, după 14 ani, în acelaşi an s-a căsătorit cu Andra Negulescu, iar acum rămâne de văzut dacă după divorţul de cea de-a treia soţie va urma o nouă căsătorie.
Iulia Lazăr, are 37 de ani şi este actriţă la Teatrul Naţional “Marin Sorescu” din Craiova, unde este angajată din 2000. Ea a jucat în numeroase piese de teatru, dar a cochetat şi cu filmul (unul dintre cele mai recente este comedia “Ho Ho Ho”) sau televiziunea.
“Anul acesta am început relaţia cu o nouă domnişoară. Pe Iulia Lazăr am văzut-o pentru prima oară pe culoarul Teatrului Naţional din Craiova. Am văzut-o într-o piesă de teatru şi mi-a plăcut. Mi-am dorit un copil, cred că nu eram destul de matur şi de copt în celelalte relaţii, dar la 54 de ani s-ar putea să am mai multă linişte: ca de un bunic. Dacă nu voi fi un tată bun, voi fi clar un bunic bun. Mă bucur că se întâmplă, mă bucur că Iulia a ales calea de mamă. Ştiu că va fi o mama bună şi mă va ajuta să fiu un tată bun. Când am aflat am rămas cu gura căscată”, a mărturisit actorul la Kanal D.

Mai mult: Ea este noua iubită a lui Claudiu Bleonţ cu care actorul va avea un copil! FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Mai mult: MEREU SURPRINZĂTOR! Claudiu Bleonţ a DIVORŢAT de Andra Negulescu. Aşteaptă UN COPIL la 54 de ani din partea ALTEI FEMEI! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Grand Cinema & More aniverseaza 400 de reprezentatii din cadrul stagiunii de evenimente culturale
Nadine: El camino real

Comenteaza acest articol

CLAUDIU BLEONT a divortat! Asteapta un copil de la alta femeie! IATA 6 foto cu IULIA!

by   2 min
0