Tabu
PEOPLE Slider

Cleopatra Stratan, cerută de soție de Edward Sanda la majorat

edward sanda si cleopatra stratan

Pe 6 octombrie interpreta hitului “Ghiță” a împlinit 18 ani, devenind majoră. Cu această ocazie Cleopatra Stratan a devenit o adevărată domnișoară primind nu numai flori și cadouri dar și o surpriză din partea iubitului ei. Adică Edward Sanda e cerut-o în căsătorie și deja cei doi și-au făcut planuri.

În ziua în care Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani s-a petrecut ceva foarte special. Pentru că la prânz Edward Sanda, cel cu care formează un cuplu de aproape opt luni, s-a așezat în genunchi și i-a pus întrebarea: “Vrei să fii soția mea?”. Emoționată, puștoaica a acceptat, fiind acum mândra posesoare a unui inel de logodnă de câteva mii de euro. Pe lîngă acest inel tânărul i-a făcut cadou și flori și multe bijuterii printre care și inelul de logodnă.

pavel stratan cu cleopatra si cezar
Pavel Stratan, împreună cu Cezar și Cleopatra

Cei doi au stabilit deja că se vor căsători peste 2 ani și între timp puștoaica își va lua carnetul de conducere dar și un apartament în București unde vrea să se mute la anul după ce va termină clasa a XIIa. La petrecerea de majorat au venit Amna, Andreea Bălan, Alexia Talavutus, băieții de la Noaptea Târziu, Randi, Marian Vasilescu sau Robert Toma. dar și părinții celor doi artiști, Pavel Stratan cu soția și Cezar, fiul lor dar și părinții lui Edward Sanda cu surioara lui mai mică de trei ani.

ARTICOLE SIMILARE

Vești triste despre Ellen Pompeo, vedeta serialului „Anatomia lui Grey”

Andreea Damian

Heidi Klum e „regina Halloween-ului“ şi în 2019. A purtat cel mai înspăimântător costum

Andreea Damian

Provocarea lunii ianuarie: Januhairy. De ce femeile aleg să nu se mai epileze

Andreea Damian

Reguli de aur pentru un sistem imunitar puternic

Andreea Damian

Ar trebui să bem whisky în baie, așa cum face Gwyneth Paltrow?

realitatea

Trucul pe care Kate Middleton îl folosește mereu ca să nu alunece în pantofi

Andreea Damian

Scrie un comentariu