Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cleopatra Stratan, cerută de soție de Edward Sanda la majorat

Pe 6 octombrie interpreta hitului “Ghiță” a împlinit 18 ani, devenind majoră. Cu această ocazie Cleopatra Stratan a devenit o adevărată domnișoară primind nu numai flori și cadouri dar și o surpriză din partea iubitului ei. Adică Edward Sanda e cerut-o în căsătorie și deja cei doi și-au făcut planuri.

În ziua în care Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani s-a petrecut ceva foarte special. Pentru că la prânz Edward Sanda, cel cu care formează un cuplu de aproape opt luni, s-a așezat în genunchi și i-a pus întrebarea: “Vrei să fii soția mea?”. Emoționată, puștoaica a acceptat, fiind acum mândra posesoare a unui inel de logodnă de câteva mii de euro. Pe lîngă acest inel tânărul i-a făcut cadou și flori și multe bijuterii printre care și inelul de logodnă.

pavel stratan cu cleopatra si cezar
Pavel Stratan, împreună cu Cezar și Cleopatra

Cei doi au stabilit deja că se vor căsători peste 2 ani și între timp puștoaica își va lua carnetul de conducere dar și un apartament în București unde vrea să se mute la anul după ce va termină clasa a XIIa. La petrecerea de majorat au venit Amna, Andreea Bălan, Alexia Talavutus, băieții de la Noaptea Târziu, Randi, Marian Vasilescu sau Robert Toma. dar și părinții celor doi artiști, Pavel Stratan cu soția și Cezar, fiul lor dar și părinții lui Edward Sanda cu surioara lui mai mică de trei ani.

ARTICOLE SIMILARE

Leonardo DiCaprio, obligat să returneze trofeul Oscar

Andreea Damian

13 celebrități ale căror nume reale sunt un mister, chiar și pentru fanii adevărați

Andreea Damian

Cătălina Ponor se mărită! Viitorul ei soț a mai fost căsătorit în trecut cu o artistă celebră

Andreea Damian

Culinar Tabu: Desertul Banana Bread in 10 pasi

realitatea

Femeile din Japonia luptă pentru dreptul de a purta ochelari la locul de muncă

Andreea Damian

Dana Rogoz la 35 de ani! Ce mesaje a publicat la aniversare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu