Tabu
Image default
CULTURE

Creeaza-ti anul 2015 cu Nicoleta Svarlefus!

Evenimentul anual “Creeaza-ti anul…” se afla la a 4a editie si, de fiecare data, energia acestui spatiu creat impreuna a fost cu adevarat uimitoare. Fiecare participant a primit daruri, mesaje, claritate, entuziasm, usurinta si inspiratie. Pentru ca, intr-un spatiu care imputerniceste si inspira, e natural sa recunosti ceea ce stii deja si sa treci dincolo de limitarile unor planuri, strategii, obiective sau calcule. Redevii constient, te asezi cu totul in prezent si ai incredere in fiecare pas, fiind pe deplin constient ca anul 2015 si orice alt an viitor este ACUM, este creat in acest moment. Iar acest moment contine Toate posibilitatile si face disponibile Toate alegerile.
Chiar si fara a stabili obiective, interesant este ca, pentru majoritatea participantilor, intentiile declarate la inceputul anului, in acest context, s-au materializat. Anul 2015 este creatia fiecaruia dintre noi, la fel cum a fost si 2014. Chiar daca nu stim mereu cum cream experientele, adevarul este ca noi le cream, le chemam, fiindu-le Sursa. Am incheiat o etapa, o binecuvantam si acceptam, apoi trecem la urmatoarea, indiferent ca impartim timpul in zile, luni sau ani. Inainte insa sa trecem la o noua etapa, e necesar sa cream un spatiu liber, in care putem aseza intentiile si experientele care ne inspira.
Esti invitat, asadar, la acest workshop, pentru a crea impreuna un spatiu liber de judecati si rezistenta, in care sa-si aiba loc inspiratia, iubirea, prezenta, claritatea si cat mai multa constienta. Sa intelegi in ce punct te afli, din punct de vedere astrologic, energetic si al transformarii/evolutiei constiintei. Sa te antrenezi in acceptare si in creatia constienta, sa exersezi si sa experimentezi ghidarea interioara, recunostinta pentru tot ce traim acum, distinctia intre adevarul interior si punctele de vedere exterioare, recunoasterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realitatii prin alegeri constiente, creatia dincolo de limitari.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, contacteaza organizatorii pe urmatoarele datel de contact:

[email protected]/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator si responsabil inscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Evenimentul va avea loc duminica, 11 ianuarie 2015, orele 10:30-18:00, iar locatia va fi anuntata participantilor.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

CRIMA ORIBILA! Actrita romanca violata si ucisa!

Scrisorile secrete ale lui Victor Ponta

Sărbătoritul zilei

realitatea

Galateca Online ⎢ Anul care nu a mai fost la fel

Ciocîrlan

CALENDAR POPULAR (II): SĂRBĂTORI ŞI TRADIŢII ÎN LUNA DECEMBRIE!

Scrie un comentariu