Home > Agenda > Creeaza-ti ANUL 2016!

Creeaza-ti ANUL 2016!

Astrocafe si Nicoleta Svarlefus te invita la evenimentul anual: Creeaza-ti ANUL 2016! Pe data de 10 ianuarie 2016 va avea loc a 5-a editie a evenimentului “Creeaza-ti anul…”, intr-o zi cu Luna Noua, prima din 2016.

In fiecare an, energia acestui spatiu creat impreuna a fost cu adevarat uimitoare. Fiecare participant a primit daruri, mesaje, claritate, entuziasm, usurinta si inspiratie. Pentru ca, intr-un spatiu care imputerniceste si inspira, e natural sa recunosti ceea ce stii deja si sa treci dincolo de limitarile unor planuri, strategii, obiective sau calcule. Te asezi cu totul in prezent si ai incredere in fiecare pas, fiind pe deplin constient ca anul 2016 si orice alt an viitor este ACUM, este creat in acest moment. Iar acest moment contine toate posibilitatile si face disponibile toate alegerile.

Acest eveniment este ca un loc de joaca, in care aducem mai multa constienta, dar o facem cu bucurie, usurinta si… joc.

Chiar si fara a stabili obiective, interesant este ca, pentru majoritatea participantilor, intentiile declarate la inceputul anului, in acest context, s-au materializat.

Anul 2016 este creatia fiecaruia dintre noi, la fel cum a fost si 2015. Chiar daca nu stim mereu cum cream experientele, adevarul este ca noi le cream, le chemam, le alegem, suntem sursa lor.

Am incheiat o etapa, o binecuvantam si o acceptam, apoi trecem la urmatoarea, indiferent ca impartim timpul in zile, luni sau ani. Inainte insa sa trecem la o noua etapa, e necesar sa cream un spatiu liber, in care putem aseza intentiile si experientele care ne inspira.

Mergi, asadar, la acest workshop, pentru a crea impreuna un spatiu liber de judecati si rezistenta, in care sa-si aiba loc inspiratia, iubirea, prezenta, claritatea si cat mai multa constienta. Sa intelegem in ce punct ne aflam, din punct de vedere astrologic, energetic si al transformarii/evolutiei constiintei. Sa ne antrenam in acceptare si in creatia constienta, sa exersam si sa experimentam impreuna ghidarea interioara, recunostinta pentru tot ce traim acum, distinctia intre adevarul interior si punctele de vedere exterioare, recunoasterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realitatii prin alegeri constiente, creatia dincolo de limitari.

Esti asteptat/a cu drag, bucurie si… surprize! 🙂

Program: Duminica, 10 ianuarie 2016, orele 10:30- 18:00, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz. Dupa cum stiti deja, ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Inscrierea pana la data de 29 decembrie 2015 inclusiv-189 lei

Inscrierea dupa data de 29 decembrie 2015- 216 lei (in limita locurilor disponibile).

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator si responsabil inscrieri).

Locuri limitate! Se ocupa in ordinea inscrierilor. Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Un an 2016 Constient, cu Usurinta, Bucurie si Gratie!

Articole asemanatoare
Surpriză neplăcută pentru fanii Electric Castle: Damian Marley apare în ziua 0
Cum sa ai un tonus excelent inca din primele zile ale lui 2018
Jurassic Experience – in premiera la Sala Palatului!
Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016

Comenteaza acest articol

Creeaza-ti ANUL 2016!

by realitatea   2 min
0