Home > Health > Descopera cum poti combate natural raceala

Descopera cum poti combate natural raceala

Odata cu frigul, stim regula, vine si raceala, desi ea poate aparea oricand, cauza fiind un sistem imunitar slabit. Tocmai de aceea este foarte important sa stim cum sa tratam aceasta raceala, cum sa o prevenim, dar si cum sa avem un sistem imunitar sanatos. In acest sens, medicii specialisti recomanda cateva solutii naturale menite sa sustina sistemul imunitar in aceasta iarna.

Propolisul, un remediu natural imbatabil.

Dudescopera_cum_poti_combate_natural_raceala1pa cum ne spune medicul specialist Florin Mitocaru, directorul general Alevia : “ Propolisul este cel mai valoros produs preluat de la albine. Cercetarile au aratat ca propolisul intareste sistemul imunitar, crescand astfel capacitatea de autoaparare a organismului. Mai mult, el actioneaza direct asupre bacteriilor-dusman, fara a distruge insa bacterile benefice de care organismul nostru are nevoie, asa cum se intampla atunci cand luam antibiotice. Este important sa cautam produsele naturiste de buna calitate. La Alevia, de exemplu, obtinem extractele de propolis, echinacea, macese, salcie, gheara matei si lemn dulce de la compania Naturex, cu sediul in Frata, lider mondial in puritatea extractelor. Pentru a invinge raceala de la primele simptome recomand Gripalin si Antigripol, iar pentru dureri in gat recomand Propolis vitamina C cu Echinacea. Pentru a preveni in mod natural raceala si gripa de sezon recomand Imunitate forte.”

Echinacea, natural si imbatabil.

Echinacea este foarte eficienta ca antiseptic, antifugic si imunostimulator. Ea scurteaza durata simptomelor date descopera_cum_poti_combate_natural_raceala3de infectiile tractului respirator superior, ajutand organismul sa scape mai repede de raceala.

Salcia sau “aspirina vegetala”.

Salcia a fost folosita din cele mai vechi timpuri in toate terapiile traditionale naturiste pentru efectele sale de calmare a durerilor si de scadere a febrei. Salcia contine salicina, o substanta asemanatoare acidului acetil salicilic, care se gaseste si in aspirina.

Cu inceredere: Alevia.

Alevia este o companie romaneasca infiintata in 1994, specializata in productia de suplimdescopera_cum_poti_combate_natural_raceala2ente alimentare si ceaiuri. Compania produce 120 de tipuri de suplimente nutritive si 50 de sortimente de ceaiuri, diponibile in peste 4.000 de farmacii si magazine din Romania. Toate produsele Alevia sunt inregistrate, aprobate si avizate de S.N.P.M.A.P.S., parte din Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) Bucuresti si Ministerul Sanatatii. Productia se desfasoara in concordanta cu toate cerintele legii pentru fiecare tip de produs.

 

Articole asemanatoare
răceală
Aceste mituri despre răceală nu-ți vor ține copilul sănătos toată iarna
tatuaj
Avertisment dur pentru cei care se gândesc să îşi facă un tatuaj
herpes
Când simptomele răcelii indică de fapt o infecție cu herpes
răceala
Siropul care tratează răceala și curăță plămânii într-o singură zi

Comenteaza acest articol

Descopera cum poti combate natural raceala

by realitatea   1 min
0