Tabu
Image default
CULTURE

Richard Clayderman la Sala Palatului

Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor- Richard Clayderman va cânta alături de Gheorghe Zamfir  la Sala Palatului pe 9 Martie, cu o productie extraordinara dedicata zilei femeii- Balade pour elle. 

In luna martisorului, Richard Clayderman va daruieste un concert deosebit cu un repertoriu diferit, ales special pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii. Spectacolul, creat pentru a va introduce intr-o atmosfera romantica de primavara, este cadoul inedit cu ocazia martisorului, cadoul care ii va surprinde si ii va emotiona pe cei iubiti de dumneavoastra. ”Balade pour elle” este o productie grandioasa completata de decoruri impresionante si efecte de lumini care transpun publicul intr-un univers al tandretei. Mai mult decat atat, invitat special la acest eveniment va fi legendarul maestru al naiului Gheorghe Zamfir, facand din acest spectacol o premiera mondiala la care se vor intalni doi titani ai muzicii internationale. Sublimele acorduri de pian se vor impleti cu sunetul cristalin de nai pe 9 martie la Sala Palatului.

The Prince of Romance, asa cum a fost denumit pianistul, a pregatit pentru publicul roman atat de apropiat sufletului sau un spectacol exceptional, in premiera mondiala. ”Balade pour elle” este evenimentul lunii martie, conceput intr-o atmosfera emotionala si romantica, avand scopul de a va introduce intr-un univers unic marca Richard Clayderman.

Artistul va da viata pianului sau timp de 2 ore magice in care va interpreta un playlist creat special pentru doamnele si domnisoarele care ii iubesc muzica. Profesionalismul, perfectionismul si atentia sa la cele mai mici detalii fac din fiecare spectacol o experienta unica si o amintire pretioasa.

richard_clayderman_la_sala_palatului2Richard Clayderman este unul dintre cei mai iubiti artisti contemporani. Acesta a inregistrat peste 1300 de melodii, are peste 150 de milioane de albume vandute, 267 de discuri de aur si 70 de platina, motiv pentru care va recomandam cu incredere concertele sale.

Invitatul sau special, Gheorghe Zamfir, este recunoscut ca Maiestrul Naiului si reprezinta o comoara nationala, fiind cel mai cunoscut artist roman contemporan pe plan international. Acesta a avut numeroase turnee internationale si a contribuit la coloane sonore din filme prestigioase de la Hollywood.

”Balade pour elle” va fi experienta romantica de inceput de 2016 pe care vei vrea sa o impartasesti cu cei dragi, va fi modul tau inedit de a le arata ca ii iubesti, va deveni concertul despre care vei povesti intregul an!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 13 mai

realitatea

SALVATORUL din Apuseni – condamnat la inchisoare!

Șapte orașe din Marea Britanie se luptă să găzduiască Eurovision 2023. Londra nu e luată în calcul

Andreea Damian

IT 2 încasări de 16,5 milioane de dolari din primele lansări internaționale

realitatea

Vedete nascute pe 2 octombrie!

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 100. Primul Crăciun în pandemie. Steaua sus răsare, dar la depărtare

Andreea Damian

Scrie un comentariu