Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Alex Velea are o nouă surpriză pentru fanii lui! Ce pregătește solistul

Cel mai invidiat bărbat din România este cu siguranță Alex Velea, pentru relația cu femeia care l-a făcut tată, și anume Antonia, însă și pentru cariera muzicală pe care și-a construit-o cu grijă. Însă puțini știu că solistul mai are o pasiune pe care și-o dezvoltă pas cu pas și anume cea de actor.

Anul acesta îndrăgitul solist va reveni în fața fanilor săi și ca actor, pentru că Alex Velea (35 de ani) și-a dezvoltat în ultima vreme și această latură a sa. Pe 27 martie va avea loc premiera filmului “Zăpadă, ceai și dragoste”, primul proiect produs de Liviu Varciu, în care joacă și el. Velea a primit și el un rol în această comedie și l-a acceptat pe loc, având destulă experiență cu camera de luat vederi.

Se știe că solistul nu a apărut numai în emisiuni de televiziune și show-uri de divertisment dar a avut apariții și în câteva filme de lung metraj. Dacă va mai amintiți, solistul a avut un rol principal în “Naşa” în 2011, unde era un mafiot șmecher. Printre colegi i-au fost atunci Cătălina Grama sau Mihai Bobonete. Apoi, a filmat alături de Smiley și colegii de la Simplu în filmul “Un film Simplu”. Și tot cu solistul zâmbăreț a mai filmat în comedia “Selfie”, unde a avut un rol scurt dar destul de intens, care a făcut mulți spectatori cinefili să zâmbească.

Acum actorul a acceptat oferta lui Liviu Varciu de a juca într-o nouă comedie care va fi lansată la final de luna martie. Subiectul filmului? Trei hoţi mici sunt puşi de un mare patron de cazino şi de hotel, să jefuiască o bancă unde se află un diamant foarte valoros. Şi că să facă treaba asta trebuie să îi scoată din puşcărie. Undeva în Rusia zilelor noastre, s-a inventat un lichid de teleportare. Cu acest lichid de teleportare pe care l-a cumpărat acest mare boss, vor evada cei trei hoți, doar că între timp i-a îndoit apă aia de teleportare şi cumva va trebui să jefuiască banca unde se află seiful într-un mod clasic.

ARTICOLE SIMILARE

FASHION SHOW ⎥ Fendi și culoarea ca remediu pentru criză

Ciocîrlan

Anca Serea a mers în vacanță cu cei 5 copii fără Adrian Sînă. Ce se întâmplă între cei doi

Andreea Damian

Roxana Hulpe s-a măritat însărcinată! Primele imagini de la eveniment

Andreea Damian

După mega-scandalul drogurilor în care a fost implicat, Dorian Popa şi-a făcut public rezultatele analizelor. Surpriză!

Andreea Damian

Identități Fragile | Primul muzeu al pandemiei din România

Andreea Damian

Diva Americii îl trage pe Trump într-un nou scandal de imagine. „N-am uitat, domnule președinte”

Andreea Damian

Scrie un comentariu