Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, din nou împreună

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobanșu se despart a creat o undă de șoc în showbizul românesc, la începutul anului trecut. Cei doi și-au spus „adio” după 9 ani de relație, dar au rămas în relații bune.

Îndrăgiții actori sunt, însă, din nou împreună. Din păcate, nu pentru că ar fi mai dat o şansă relaţiei lor, ci pentru că ambii joacă în serialul „Adela”.

„Facem emisiunea („CoolTour”, n.red.), lucrăm împreună, am rămas prieteni, filmăm împreună. Ne vedeți în serialul „Adela”. Personajele noastre nu se prea intersectează. Dar o să vedeți că o să avem secvențe împreună. Am și făcut o glumă împreună la un moment dat. Mult după ce ne-am despărțit, Livia și Călin au avut prima secvență împreună, un dialog și ni se părea interesant că lucrăm de atâtea luni la proiectul asta și ei încă nu s-au întâlnit în poveste”, a declarat actrița pentru Click.

După o relație care a durat aproape 10 ani de zile, nimeni nu se aștepta la Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să se despartă vreodată. Celebra actriță și-ar fi găsit alinarea în brațele unui nou partener de viață. Tânărul pe nume Alex ar fi noul iubit al artistei, iar povestea lor ar fi început acum câteva luni de zile.

Se pare căblonda și noul ei pretendent au fost surprinși în ipostaze dulci și romantice, acum câteva luni, în Centrul Vechi din Capitală, unde s-au sărutat și s-au îmbrățișat precum doi îndrăgostiți la început de relație. Mai mult de atât, acum câteva săptămâni, actrița și presupusul ei nou iubit au participat la un faimos festival de muzică, unde s-au distrat pe cinste, semn că relația lor ar fi destul de serioasă.

ARTICOLE SIMILARE

5 motive pentru care iti este mereu foame – partea I

realitatea

Lista țărilor pentru care se cere carantină la intrarea în România

Andreea Damian

Jocul pe calculator care încurajează violul a stârnit furie în rândul femeilor

Andreea Damian

Macauley Culkin e din nou „singur acasă”, după 28 de ani

Andreea Damian

Afla de la specialisti cum sa dai volum buzelor

realitatea

Camila Cabello recunoaște: a furat din Palatul Kensington. Reacția delicioasă a ducilor de Cambridge

Andreea Damian

Scrie un comentariu