Tabu
LIFESTYLE

Căsătoria cu bărbați mai tineri scade durata de viață a femeilor

Veste extrem de tristă pentru femeile din toată lumea. Un grup de specialiști britanici a ajuns la concluzia că femeile care se căsătoresc cu bărbați mai tineri mor mai devreme. Deocamdată nu există un suport argumentativ pentru acest fapt trist, dar statisticile întăresc această afirmație.

O teorie inițială sugerează faptul că în ochii lumii, femeile care se cuplează cu parteneri mult mai tineri violează un cod moral nescris, fapt pentru care ele sunt condamnate de către cei din jur, primesc mai puțin ajutor din partea acestora, sunt supuse la un grad de stres mai puternic și, prin urmare, nu prea sunt fericite.

Lucrurile nu stau la fel în cazul domnilor. O parteneră mai tinerică le crește acestora durata vieții cu 11%. Revenind la femei, acestea ar trebui să își ia bărbați de vărsta lor pentru că și soții mai în vârstă scad durata de viață.

Probabil Demi Moore se teme cumplit pentru viața ei acum. Oricum, ca un factor de încurajare este cazul Tinei Turner care a declarat în repetate rânduri faptul că secretul tinereții ei veșnice și al felului în care arată în ciuda vârstei, este chiar sexul cu bărbați muuuuult mai tineri decât ea.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, probleme cu nașterea? Medici de top: riscurile, mai mari în rândul femeilor de culoare

Andreea Damian

TESTAMENTUL lui BOTEZATU / Cine sunt mostenitorii?

I-a “ÎNGHEŢAT” chipul din cauza operatiilor estetice!

realitatea

O mai tineti minte pe “Sclava Isaura”? Cum arata acum protagonista

La un an de la divort, Jojo are un iubit nou!

Cati Alexandrescu

Tatăl Micăi de la Abracadabra, în lacrimi:«Oamenii, prietenii, trebuia să vină la nuntă, nu la parastas »

Scrie un comentariu