Tabu
Image default
PEOPLE

Cu cine a filmat Florin Piersic revelionul de anul viitor

Cel mai îndrăgit actor de teatru, film și televiziune este cel mai simpatic dar și în același timp, de cele mai multe ori, cel mai dificil invitat. Iată că Dan Negru, unul dintre prietenii buni ai actorului Florin Piersic, a avut o postare interesantă legată de maestrul teatrului românesc pe rețelele de socialziare.
Se pare că zilele acestea Dan Negru a filmat la Chișinău pentru revelionul 2020-2021. Și nu singur, ci împreună cu marele actor Florin Piersic, care încă joacă in piese de teatru fiind foarte activ. Vedeta de televiziune a publicat pe pagina lui de socializare câteva imagini cu maestrul dar și un text destul de interesant.

“Am filmat ieri Crăciunul cu puștiul ăsta. Între 48 și 84 nu se simte diferența. Filmez cu ăsta micu’ de mulți ani. E mereu același Benjamjn Button și strania lui tinerețe. Celor mulți care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută ieri, înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că BUCURIA e cel mai bun machiaj ! (veți fi uimiți când îmi veți descoperi colegul de prezentare )”, a scris Dan Negru fericit că l-a avut alături pe unul dintre cei mai iubiți actori de teatru, film și televiziune de ani buni.

ARTICOLE SIMILARE

Paris Jackson a încercat să se sinucidă din cauza documentarului despre tatăl ei

Andreea Damian

Cu cine a petrecut Victor Slav de ziua lui

Tabu Tabu

Am aflat secretele siluetei de viespe a Mihaelei Rădulescu

Tabu Tabu

Ce o face pe actrița Diana Dumitrescu fericită

Tabu Tabu

Primul lucru pe care Oprah, Regina și alte personalități de succes îl fac dimineața

Andreea Damian

Răzvan Simion și Ramona Olaru formează un cuplu? Dani Oțil a aruncat pastila în direct

Andreea Damian

Scrie un comentariu