Tabu
PEOPLESlider

Cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care l-a regizat noul ei iubit, Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian sunt cel mai proaspăt cuplu din showbizul românesc. Cei doi s-ar fi apropiat în timpul filmărilor serialului „Clanul”, pe care Damian l-a regizat și din distribuția căreia Theo face parte.

Înainte ca imaginile cu ei doi sărutându-se pe stradă să apară în presă, Anghel Damian a declarat cum a reușit Theo să obțină rolul Verei Maximilian din serialul „Clanul”.

„Eu am fost delegat cu responsabilitatea de a alege actorii în final. Bineînțeles, alături de echipă. Sincer, am ales cei mai potriviți actori pentru serial. Eu cred foarte tare că un actor complet e un actor care joacă și teatru și film. (…) Fiind vorba de un serial unde personajele sunt foarte «cărnoase» și ne apropiem mai degrabă de personaje din zona de teatru, unde ai complexitate mare, e nevoie de experiența aia de teatru. E nevoie de «greutatea» aia ca să poți să interpretezi asemenea personaje”, a declarat regizorul pentru EGO.ro.

În ciuda acestor declarații, Anghel a precizat că nu a făcut un scop din distribuirea exclusivă în serial a unor actori cu experiență atât în teatru, cât și în film.

„Dovadă este personajul lui Theo Rose, Vera. Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose. A fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică. E o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar care nu au fost la nivelul ei”, a mai declarat Anghel Damian.

ARTICOLE SIMILARE

Valentin Sanfira, accident cumplit în Italia: „Un domn cu o dubă neagră a tăiat curba”

Andreea Damian

Panică la Hollywood! Brad Pitt, în scaunul cu rotile

Andreea Damian

Kylie Jenner, cel mai bine plătită celebritate din 2020 și singura femeie din TOP 10. Câți bani a strâns mezina familiei Kardashian?

Andreea Damian

Cum își petrec timpul în casă Cătălin și Andra Măruță

Tabu Tabu

Specialiștii recomandă purtarea măștilor în timpul sexului pentru a reduce riscul transmiterii coronavirusului

Andreea Damian

Survivor 2023. Ce sumă a primit Carmen Grebenișan în urma participării la emisiune. E mai mare decât cea încasată de câștigător

Andreea Damian

Scrie un comentariu