Tabu
PEOPLE Slider

Cum arată acum actrița Diana Dumitrescu

Diana-Dumitrescu

Fosta actriță de seriale, telenovele și filme artistice, Diana Dumitrescu a apărut ani de zile în atenția fanilor cu mai multe genuri de look-uri. Însă niciodată așa cum s-a pozat denunăzi. Actrița a luat o pauză de la cariera de actriță sau emisiuni de televiziune și acum se ocupă de ea.
Multă vremea Diana Dumitrescu a fost adepta părului lung însă, cu toate acestea, vedeta a optat zilele trecute pentru o tunsoare scurtă, care o schimbă radical.

diana dumitrescu Diana, care acum este mama de băiețel, acum pare o puștoaică. În 2018 vedeta s-a căsătorit cu Alin Boroi, pe 16 septembrie. Recent, ea și-a amintit de emoționantă cerere în căsătorie: “Am fost cerută de nevastă în iarnă. El a căzut în genunchi şi mi-a zis: ”Vrei să fii soţia mea?” Am zis ”Da!” Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, în timp ce ne dădeam cadourile”. Diana a mai fost căsătorită cu producătorul de televiziune Ducu Ion. Diana a făcut un rol memorabil în telenovelă ”Regina”, în urmă cu peste 12 ani dar și în alte proiecte interesante.

ARTICOLE SIMILARE

S-a aflat când va naşte Meghan Markle bebeluşul regal

Andreea Damian

Câteva articole din garderoba regală a reginei Victoria se vând la licitație

realitatea

Petre Magdin și Ana Moroșanu Magdin erau să fie asasinați

Tabu Tabu

Bursucu și-a luat plajă în Mamaia

Tabu Tabu

Vârciu și Anda Călin și-au botezat fiul în secret

Tabu Tabu

Jennifer Lopez și-a regizat singură videoclipul și a ieșit ceva nemaipomenit

Andreea Damian

Scrie un comentariu