Tabu
PEOPLESlider

Cum arată casa de 300.000 de euro în care locuiesc Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol sunt vedete cunoscute şi apreciate, iar câştigurile sunt pe măsură. Popularitatea le-a adus contracte foarte bine plătite, asigurându-le un stil de viaţă mai bun decât decent.

Înainte să formeze un cuplu, artistul locuia în casa pe care şi-a construit-o aşa cum şi-a dorit. După ce a început povestea de dragoste cu blondina, aceasta s-a mutat la el, iar înainte să vină pe lume fetiţa lor, Josephine, au făcute câteva modificări.

Imagine

Casa are 290 de metri pătrați și o curte imensă. A fost construită în 2011, iar pe atunci a apelat la trei arhitecți şi un inginer constructor pentru realiza proiectul. Vila ar costa 300.000 de euro și s-ar fi investit în ea sume mari de bani pentru au transformat în căminul visurilor lor.

Imagine

Are un living mare, cu bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj. Acum Josephine are, spun ei, cea mai frumoasă cameră din toată casa.

Imagine

Artistul este entuziasmat de cât de minunat a ieșit totul, dar și de cât de primitor și cald este dormitorul fetiței sale care acum are doi ani.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Mihai Bobonete topit după fiica sa! Ce surprize i-a făcut Mariei

Tabu Tabu

Alina Sorescu, victorie uriaşă în instanţă! Ce au decis magistraţii

Andreea Damian

Hepatita ar putea fi eliminată complet până în anul 2030

Andreea Damian

Desert de vara – Mini Pavlove cu fructe de padure

realitatea

Orlando Bloom se implică în criza refugiaților. Actorul a venit în Republica Moldova

Andreea Damian

Eurovision 2023. Ce a purtat Theodor Andrei la ceremonia de deschidere

Andreea Damian

Scrie un comentariu