Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Elle Fanning s-a simțit presată să concureze cu sora sa Dakota

Elle Fanning, de 21 de ani, a recunoscut că a simțit presiuni din partea celorlalți pentru a concura cu sora ei, actrița Dakota Fanning, de 25 de ani.

Dakota și-a făcut debutul cinematografic în 2001 cu filmul I Am Sam. A cunoscut repede succesul, apărând în producții precum The Cat In The Hat, War of the Worlds și Charlotte’s Web. Dar acest succes a apăsat greu asupra surorii mai mici, care a fost presată să se ridice la nivelul surorii sale. Elle s-a făcut remarcată în filmele Maleficent, Super 8 și Grădinița lu’ tătitu.

Dakota Fanning a câştigat un Oscar la vârsta de doar şapte ani, pentru rolul său din filmul I am Sam, unde a jucat alături de Sean Penn. Dakota a fost o actriţă-copil foarte apreciată de public şi de critici. A jucat alături de cele mai mari nume din industria filmului cum ar fi Tom Cruise (War of the Worlds ), Denzel Washington (Men on Fire), Robert De Niro (Hide and Seek) sau Queen Latifah (The Secret Life of Bees). Cu toate acestea, Elle Fanning nu e deloc invidioasă pe sora sa mai mare.

Elle a dezvăluit recent pentru Entertainment Tonight că ea și Dakota obișnuiau să se joace de-a actrițele împreună, în casa părintească.

„E frumos să ai o soră mai mare, dar asta nu înseamnă că ne înţelegem de minune întotdeauna”, spunea Elle despre Dakota, dar admite că îi este dor de sora ei mai mare, acum că s-a mutat de acasă.

Surorile Fanning s-au remarcat prin talentul și interpretările de excepție din filmele care le-au adus titlul de copii minune ai Hollywoodului.

ARTICOLE SIMILARE

Anna Lesko și-a împărtășit rețeta secretă de cozonac

Andreea Damian

JESICA ZAMFIR a castigat MasterChef 2014

Anxietatea pe timpul pandemiei. Cum să faci față vieții după izolare

Andreea Damian

Tendința de machiaj care oferă o strălucire sănătoasă în spatele măștii

Andreea Damian

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

Andreea Damian

Puștii electro s-au legănat pe swingul Koop

realitatea

Scrie un comentariu