Tabu
PEOPLESlider

Cum arată colecţia impresionantă de vile de lux din portofoliul lui Jennifer Lopez

„Jenny from the block” a schimbat numeroase locuințe până să trăiască în palatul de vis pe care-l deține în prezent. Cu o carieră de succes care se întinde pe trei decenii, nu este de mirare că actrița și cântăreața și-a construit de-a lungul timpului un portofoliu imens de proprietăți. Descoperă împreună cu noi casele lui J.Lo.

Vedeta deține mai multe proprități de lux în Miami, Bel Air și New York. În prezent, ea locuiește împreună cu partenerul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez și cei patru copii ai lor, într-o vilă cu șapte dormitoare din Bel Air. Dar J. Lo nu s-a născut în lux…

Jennifer Lynne Lopez s-a născut pe 24 iulie 1969, într-un apartament minuscul din Castle Hill, un cartier rezidențial din Bronx, New York. Familia sa, alcătuită din 5 membri, s-a mutat în această casă cu două etaje de pe Blackrock Avenue din Bronx. Jennifer a împărțit o cameră cu cele două surori ale sale, Lynda și Leslie. Casa a fost vândută în 2009 pentru 439.000 de dolari.

Jennifer Lopez s-a mutat din casa părinților ei când avea 18 ani și a rămas efectiv pe drumuri; nu a avut o locuință permanentă timp de câteva luni. Hotărâtă să încerce dansul cu normă întreagă, a dormit pe canapeaua studioului său de dans și în centrul Ballet Hispanico din Upper West Side. În anii ’90 începe să cunoască succesul și se mută la Los Angeles.

Ușor-ușor cunoaște faima, iar conturile ei încep să strângă sume mari de bani, astfel că în 2000 reușește să investească în prima proprietate de lux. Casa cu șapte dormitoare avea vedere la Beverly Hills și Studio City și a costat-o 4,3 milioane de dolari. A vândut-o în 2004 pentru 12,5 milioane de dolari, obținând așadar un profit considerabil.

citește continuarea și vezi fotografii superbe cu proprietățile divei pe tabuhighlife.ro

ARTICOLE SIMILARE

Megan Fox își încurajează fiul de 6 ani să poarte rochii

Andreea Damian

Bebelușii pot înțelege conceptul de a număra chiar mai devreme de vârsta de 14 luni

Andreea Damian

Mario Fresh a împlinit 21 de ani – cum a fost sărbătorit solistul

Tabu Tabu

Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19

Andreea Damian

Amestecul care te ajută să adormi profund în doar un minut

Andreea Damian

3 modalitati de a te relaxa instant

realitatea

Scrie un comentariu