Home > Lifestyle > Deco > Cum arată colecţia impresionantă de vile de lux din portofoliul lui Jennifer Lopez

Cum arată colecţia impresionantă de vile de lux din portofoliul lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

„Jenny from the block” a schimbat numeroase locuințe până să trăiască în palatul de vis pe care-l deține în prezent. Cu o carieră de succes care se întinde pe trei decenii, nu este de mirare că actrița și cântăreața și-a construit de-a lungul timpului un portofoliu imens de proprietăți. Descoperă împreună cu noi casele lui J.Lo.

Vedeta deține mai multe proprități de lux în Miami, Bel Air și New York. În prezent, ea locuiește împreună cu partenerul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez și cei patru copii ai lor, într-o vilă cu șapte dormitoare din Bel Air. Dar J. Lo nu s-a născut în lux…

Jennifer Lynne Lopez s-a născut pe 24 iulie 1969, într-un apartament minuscul din Castle Hill, un cartier rezidențial din Bronx, New York. Familia sa, alcătuită din 5 membri, s-a mutat în această casă cu două etaje de pe Blackrock Avenue din Bronx. Jennifer a împărțit o cameră cu cele două surori ale sale, Lynda și Leslie. Casa a fost vândută în 2009 pentru 439.000 de dolari.

Jennifer Lopez s-a mutat din casa părinților ei când avea 18 ani și a rămas efectiv pe drumuri; nu a avut o locuință permanentă timp de câteva luni. Hotărâtă să încerce dansul cu normă întreagă, a dormit pe canapeaua studioului său de dans și în centrul Ballet Hispanico din Upper West Side. În anii ’90 începe să cunoască succesul și se mută la Los Angeles.

Ușor-ușor cunoaște faima, iar conturile ei încep să strângă sume mari de bani, astfel că în 2000 reușește să investească în prima proprietate de lux. Casa cu șapte dormitoare avea vedere la Beverly Hills și Studio City și a costat-o 4,3 milioane de dolari. A vândut-o în 2004 pentru 12,5 milioane de dolari, obținând așadar un profit considerabil.

citește continuarea și vezi fotografii superbe cu proprietățile divei pe tabuhighlife.ro

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
jennifer lopez
Detaliul terifiant dintr-un selfie postat de Jennifer Lopez
shakira
Val de plângeri după ce Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show „erotic” la Super Bowl
jennifer lopez
Designerul preferat de Jennifer Lopez. Artista arată fabulos în toate creațiile lui

Comenteaza acest articol

Cum arată colecţia impresionantă de vile de lux din portofoliul lui Jennifer Lopez

by Andreea Damian   1 min
0