Tabu
PEOPLESlider

Cum arată dieta cu care Romanița Iovan se menține în formă la 60 de ani

Creatoarea de modă Romanița Iovan se menține într-o formă de invidiat la 60 de ani.

Ea a dezvăluit cum arată dieta sa și ce mănâncă acum în perioada de post.

„Eu fac acasă doar salată. Mănânc salată și brânză de vaci. Dacă mănânci multă brânză de vaci te saturi și nu îți mai este foame. Nu pui pe tine nimic. Mănânc bulgărași din aceea de brânză. Mănânc o groază de bulgărași de brânză. Acum țin Postul de Paște și Postul de Crăciun”, a zis Romanița Iovan la podcastul lui Cătălin Măruță.

Salatele pot fi o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea generală, cum ar fi vitamina C, vitamina K, acid folic, potasiu și fier. Datorită conținutului scăzut de calorii și a cantității mari de fibre, consumul de salată poate ajuta la gestionarea greutății și la menținerea unei diete echilibrate. Fibrele din frunzele de salată ajută la menținerea sănătății tractului digestiv, prevenind constipația și promovând o digestie sănătoasă. 

Multe salate conțin ingrediente cu conținut ridicat de apă, cum ar fi castraveții și roșiile, ceea ce poate contribui la hidratarea organismului. Unele ingrediente comune în salate, cum ar fi spanacul și morcovii, conțin nutrienți benefici pentru sănătatea ochilor, cum ar fi luteina și zeaxantina, potrivit spectacola.ro.

Consumul de salate bogate în fibre și cu un indice glicemic scăzut poate ajuta la menținerea nivelurilor de zahăr din sânge sub control, fiind benefic în prevenirea și gestionarea diabetului zaharat de tip 2.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Antonia, gest extrem de iubire pentru Alex Velea. Și-a tatuat chipul lui pe spate. FOTO

Andreea Damian

S-a lansat culoarea anului! Afla care este si cum o poti pune in evidenta!

realitatea

De ce o detestă pe Meghan Markle prietenii prințului Harry

Andreea Damian

Brooke Shields, model de lenjerie intimă pentru cea mai nouă colecție semnată Kim Kardashian

Andreea Damian

HBO a lansat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones

Andreea Damian

Ce nu a știut și nu i s-a spus Oanei Tache despre sarcină

Tabu Tabu

Scrie un comentariu