Home > Lifestyle > Cum arata fiica secreta a Printesei Lia!

Cum arata fiica secreta a Printesei Lia!

Printesa Lia este mama unui micut de 4 ani, Printul Carol Ferdinand. Putina lume stie insa ca printesa mai are o fiica, de 39 de ani, care locuieste peste Ocean.

Melia este fiica din prima casatorie a Printesei Lia, cu renumitul avocat american Melvin Belli. Tanara locuieste in SUA si, desi mama sa traieste de ani buni in Romania, nu ne-a vizitat tara.

Tanara a fost de mica pasionata de arta și de arhitectura, urmand o cariera academica cu acest profil, in care a obtinut si un doctorat in 2009. Din 2010, ea preda la Universitatea din Arlington din Texas si este autoarea a numeroase lucrari despre arhitectura orientala si islamica.Tanara este casatorita cu un profesor, coleg cu ea la Universitate. De la nunta, organizata in concordanta cu obiceiurile indiene, a lipsit mama Maliei, fiind ocupata in acea perioada cu micul Carol Ferdinand al Romaniei. Pasiunea comuna pe care cei doi o au pentru civilizatia veche ii determina pe cei doi sa-si petreaca vacantele in locuri incarcate de istorie si traditie.

Dupa moartea tatalui sau, Melvin Belli, in 1996, Melia a folosit o partea din banii primiti ca mostenire pentru a-si continua studiile la cele mai bune scoli din lume si pentru a calatori. Pasionata de arhitectura hindusa, Melia a petrecut mai bine de zece ani in India, unde si-a facut si documentarea pentru lucrarea de doctorat.

Desi presa americana nu ofera prea multe informatii legate de relatia dintre Melia si mama sa, Lia, si cu actualul sot al acesteia, printul Paul, in biografia avocatului Belli este mentionat faptul ca cele doua au avut mereu o relatie apropiata., printesa incurajandu-si fata sa-si urmeze visurile.Pentru ca locuieste in SUA si calatoreste foarte mult, Melia nu a reusit inca sa-si cunoasca fratele vitreg, pe printul Carol Ferdinand al Romaniei.

liqa 2

Articole asemanatoare
Andreea Esca, sfaturi despre sex pentru fiica de 14 ani
Fiica unei celebre prezentatoare, in pragul sinuciderii din cauza iubitului sau!
Andreea Antonescu NU ŞI-A VĂZUT FIICA de 6 luni
Fetita Elenei Basescu are deja 2 coperti de revista! Uite cat de dragalasa este

Comenteaza acest articol

Cum arata fiica secreta a Printesei Lia!

by realitatea   1 min
0