Tabu
LIFESTYLE

Cum arata fiica secreta a Printesei Lia!

Printesa Lia este mama unui micut de 4 ani, Printul Carol Ferdinand. Putina lume stie insa ca printesa mai are o fiica, de 39 de ani, care locuieste peste Ocean.

Melia este fiica din prima casatorie a Printesei Lia, cu renumitul avocat american Melvin Belli. Tanara locuieste in SUA si, desi mama sa traieste de ani buni in Romania, nu ne-a vizitat tara.

Tanara a fost de mica pasionata de arta și de arhitectura, urmand o cariera academica cu acest profil, in care a obtinut si un doctorat in 2009. Din 2010, ea preda la Universitatea din Arlington din Texas si este autoarea a numeroase lucrari despre arhitectura orientala si islamica.Tanara este casatorita cu un profesor, coleg cu ea la Universitate. De la nunta, organizata in concordanta cu obiceiurile indiene, a lipsit mama Maliei, fiind ocupata in acea perioada cu micul Carol Ferdinand al Romaniei. Pasiunea comuna pe care cei doi o au pentru civilizatia veche ii determina pe cei doi sa-si petreaca vacantele in locuri incarcate de istorie si traditie.

Dupa moartea tatalui sau, Melvin Belli, in 1996, Melia a folosit o partea din banii primiti ca mostenire pentru a-si continua studiile la cele mai bune scoli din lume si pentru a calatori. Pasionata de arhitectura hindusa, Melia a petrecut mai bine de zece ani in India, unde si-a facut si documentarea pentru lucrarea de doctorat.

Desi presa americana nu ofera prea multe informatii legate de relatia dintre Melia si mama sa, Lia, si cu actualul sot al acesteia, printul Paul, in biografia avocatului Belli este mentionat faptul ca cele doua au avut mereu o relatie apropiata., printesa incurajandu-si fata sa-si urmeze visurile.Pentru ca locuieste in SUA si calatoreste foarte mult, Melia nu a reusit inca sa-si cunoasca fratele vitreg, pe printul Carol Ferdinand al Romaniei.

liqa 2

ARTICOLE SIMILARE

Dan Negru: “Bianca Dragusanu si Mihaela Radulescu nu au nicio valoare!” Ce l-a determinat sa spuna asta!

Gafa monumentala! Fosta si actuala sotie a magnatului Ionut Negoita au purtat aceeasi rochie la eveniment!

Adela Popescu a slabit 5 kilograme in doua luni! Afla ce regim a urmat

Afla cat castiga femeile si barbatii din tenis si fotbal!

realitatea

“Verdeturi” 101

GENA DIVORTULUI loveste in femei!

Scrie un comentariu