Tabu
PEOPLESlider

Cum arată Nicoleta Luciu, la 40 de ani, după ce s-a retras din showbiz. A rămas dependentă de tratamentele de frumusețe

Nicoleta Luciu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se bucure de viața de familie. Fostul model are 40 de ani și își crește liniștită cei patru copii, tocmai la Miercurea Ciuc.

Ea arată foarte bine, deși nu mai are timp la fel de mult să se îngrijească precum o făcea când apărea zilnic pe TV. Între casă, copii și soț, bruneta își face încă timp de tratamente cosmetice. Ele o ajută să fie o adevărată sexy-mama. Fotografiile postate de ea pe conturile sociale vorbesc de la sine.

Nicoleta Luciu a pășit, în urmă cu câteva zile, în cabinetul medicului estetician, pentru un tratament cosmetic. Vedeta a apelat la celebra „terapie vampir”, care, potrivit spuselor ei, este un tratament în domeniul regenerarii pielii prin forțe proprii și care presupune recoltarea propriului sânge, procesarea și reinjectarea în piele.

Terapia stimulează repararea celulară, stimulează sinteza de colagen și creșterea firelor de păr. Nu este singura vedetă care a apelat la această procedură.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu și copiii ei

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo și-au unit destinele la șapte ani de la primul sărut. Nunta a avut loc pe 21 aprilie 2012. Primul copil al cuplului a venit pe lume într-o clinică din Ungaria, în 2008. El a primit numele tatălui: Zsolt. Nicoleta Luciu a devenit mămică de tripleți în 2011. Cei trei micuți au fost aduși pe lume la spitalul Polizu din București.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Cristiana Apostol – Colectiv

realitatea

America Express 2024. Lista completă cu echipele noului sezon

Andreea Damian

Povestea sfâșietoare a unei femei care sărbătorește aniversarea căsătoriei împreună cu regretatul ei soț

Andreea Damian

Afla cine canta anul acesta la Shine Festival

realitatea

Jean Paul Gaultier este cel mai recent designer pe lista celor care interzic blana

realitatea

Idei de tunsori pentru toamna 2018. Inspiră-te de la vedete!

Andreea Damian

Scrie un comentariu