Tabu
Image default
BEAUTY

Cum să machiezi ochii albaștri?

Ochii albaștri au nevoie de puține produse pentru a fi sublimați. De la portocaliu la taupe și negru, iată toate nuanțele care scot în evidență imediat ochii albaștri. Vezi ce nuanțe trebuie să eviți!

Uneori, pentru a evidenția strălucirea ochilor albaștri, sunt suficiente un eyeliner și puțin rimel. Dacă ai ochi albaștri și te întrebi cum să obții un machiaj ceva mai sofisticat, ce nuanță de fard de pleoape să alegi, iată cele mai bune sfaturi de la experții în frumusețe.

Culori care flatează ochii albaștri

Prin antiteză, culoarea care se potrivește cel mai bine cu ochii albaștri este portocaliul, o nuanță caldă și luminoasă care încălzește irisul. Dar și toate culorile calde în general precum maro, caramel, bronz, bej sau piersică.

Pentru a accentua claritatea ochilor albaștri, nuanțele reci, precum coral, violet sau chiar roz sunt opțiuni bune. Pentru un look mai concentrat, optează pentru un eyeliner sau un smoky-eye negru , care subliniază aspectul.

Smoky-eyes pentru ochi albaștri

Face furori pe podiumuri și pe stradă. Se poartă mai degrabă seara sau la diferite evenimente, smoky-eye-ul este perfect pentru ochii albaștri. Negrul este desigur prima nuanță aleasă pentru un aspect fumuriu. Dar poți opta și pentru maro cu accente aurii.

Culori de evitat la ochii albaștri

Pe de altă parte, rețineți că un fard de obraz albastru sau verde trebuie evitat; în măsura în care machiajul este făcut pentru a scoate ochii în evidență, o culoare prea apropiată de cea a irisului tău ar putea șterge privirea.

Sfaturi pentru a ilumina ochii

Pentru o notă de lumină și pentru a deschide privirea, aplică o notă de lumină în colțul interior al ochiului folosind o pudră sau un creion alb sau bej sidefat. Terminați cu două straturi de rimel pentru a ondula, întinde genele și deschide ochii.

ARTICOLE SIMILARE

Russian Lips | Tendința pentru buze mai pline, fără intervenție chirurgicală

Andreea Damian

Îngrijire anti-îmbătrânire | Ingredientul din cremele de protecție solară de evitat la plajă

Andreea Damian

Parfumul Mortii, cu note de carne putrezita – Inventia unui chimist

Cum sa te machiezi daca ai pistrui!

realitatea

Vopsirea părului alb sau grizonat: capcanele de evitat

Andreea Damian

Robert Pattinson dezvaluie cum are grija de pielea lui

Scrie un comentariu