Tabu
BEAUTYSlider

Cum să repari o unghie ruptă fără să o tai. 4 trucuri istețe!

Când ți-e lumea mai dragă ți se rupe o unghie. Pe lățime, coșmarul oricărei femei! Primul lucru care își vine în gând este să o tai. Nu e nevoie, o poți repara folosind câteva trucuri ingenioase!

Probabil ai auzit deja de metoda cu pliculețul de ceai. Bloggerița de beauty Julia Graf ne sfătuiește sp aplicăm un strat de lipici pentru unghii pe unghia ruptă și apoi să decupăm o bucățică dintr-un pliculeț de ceai, de dimensiunea unei unghii, și să-l aplicăm pe unghie. Vom ține apoi deasupra unghiei o bucată de celofan și vom presa, pentru ca hârtia de ceai să se lipească de unghie.

La final mai punem încă un strat de lipici și îl lăsăm să se usuce. După ce se usucă, pilim unghia ruptă cu grijă și dăm apoi toate unghiile cu un strat de lac protector și apoi cu unul de oja colorată. Rezultatul va fi o manichiură perfectă, care nu lasă nicio clipă de bănuit că una dintre unghii ar fi ruptă.


Dacă nu vrei să scurtezi și celelalte unghii o dată cu unghia ruptă, poți aplica pe „victimă” o unghie falsă. Folosește însă un lipici de unghii profesional, ca să nu riști să de desprindă.

Poți folosi și banda de mătase pentru refacerea unghiei rupte. Se găsește în comerț. Aplici lipici pe unghie, apoi foița de mătase cât să acopere ruptura. Se așteaptă să se usuce, apoi se poate continua aplicarea cu lac de unghii, gel sau acril.

Unghia ruptă poate fi refăcut și cu gel. Cu ajutorul acestor materiale, unghiuţa poate fi refăcută în aşa fel încât nu o vei putea deosebi de cele naturale. Protecţia cu gel o ajută să se menţină la aceeași lungime cu celelalte.

ARTICOLE SIMILARE

Connect-R, dezvăluiri despre perioada când era dependent de droguri: ”Mă dureau organele din mine!”

Andreea Damian

Sex, minciuni și înregistrări audio: adevăruri murdare despre familia regală britanică

Andreea Damian

Fostul model, Christina Engelhardt spune că la 16 ani a avut o relație secretă cu Woody Allen

realitatea

În 1973, un calculator MIT a prezis sfârșitul civilizației. Până acum, a avut dreptate

Dora Constantinovici

Hospobilia | Ce este și cum ajută afacerile locale

Andreea Damian

Veste tristă despre Matthew Perry, după difuzarea episodului „Friends Reunion”

Andreea Damian

Scrie un comentariu