Tabu
CULTURESlider

Grădina Sticlarilor | O zi în lumea sticlei

Cei interesați de lumea fascinantă a sticlei sunt invițati, pe 24 aprilie, la Grădina Sticlarilor,  să descopere una dintre  artele asociate elementului de foc. 

Incursiunea va începe la cuptorul de topire, unde veți putea sufla sticla, trage baghete și veți avea parte de câteva demonstrații de măiestrie în arta sticlei.

Grădina Sticlarilor este ea însăși o sursă de inspirație, cu obiecte de sticlă și lucrări, unde vă puteți bucura de un ceai și o după amiază în natură. Piesele realizate în timpul vizitei ramân la voi drept amintire a unei zile creative într-o lume a focului și a transparenței.

Copiii pot participa la ateliere însoțiți și supravegheați de părinți. Fiecare atelier durează două ore, timp în care veți lucra cu două tehnici de prelucrare a sticlei.

Pe durata întregii zile se vor desfășura trei ateliere, așadar, cei dornici să participe trebuie să se înscrie în prealabil, menționând intervalul orar. 

Copiii pot participa alături de părinți în următoarele intervale orare: 11:00 -13:00 și 14:00 – 16:00. Atelierul de seara este dedicat exclusiv adulților.

Înscrierile se pot face la [email protected]. Costul atelierului este de 80 de lei, toate materialele fiind incluse. Atelierele se vor ține în condiții de siguranță, respectând toate legile în vigoare, precum și măsurile anti-Covid-19.

ARTICOLE SIMILARE

Pierce Brosnan l-a numit pe următorul James Bond

Andreea Damian

Cântăreață celebră, de nerecunoscut după lupta cu demonii alcoolului! Transformare incredibilă – FOTO

Andreea Damian

Mentine-ti silueta de Paste!

realitatea

Lady Gaga, sfătuită să-și opereze nasul când s-a lansat în muzică. Cum arăta când era o anonimă

Andreea Damian

Alina Sorescu, prima reacție după ce s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu

Andreea Damian

Animalele au căzut victime ale incendiilor din Australia: coţofana care imită sirena pompierilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu