Tabu
Image default
CULTURE Slider

Grădina Sticlarilor | O zi în lumea sticlei

Cei interesați de lumea fascinantă a sticlei sunt invițati, pe 24 aprilie, la Grădina Sticlarilor,  să descopere una dintre  artele asociate elementului de foc. 

Incursiunea va începe la cuptorul de topire, unde veți putea sufla sticla, trage baghete și veți avea parte de câteva demonstrații de măiestrie în arta sticlei.

Grădina Sticlarilor este ea însăși o sursă de inspirație, cu obiecte de sticlă și lucrări, unde vă puteți bucura de un ceai și o după amiază în natură. Piesele realizate în timpul vizitei ramân la voi drept amintire a unei zile creative într-o lume a focului și a transparenței.

Copiii pot participa la ateliere însoțiți și supravegheați de părinți. Fiecare atelier durează două ore, timp în care veți lucra cu două tehnici de prelucrare a sticlei.

Pe durata întregii zile se vor desfășura trei ateliere, așadar, cei dornici să participe trebuie să se înscrie în prealabil, menționând intervalul orar. 

Copiii pot participa alături de părinți în următoarele intervale orare: 11:00 -13:00 și 14:00 – 16:00. Atelierul de seara este dedicat exclusiv adulților.

Înscrierile se pot face la [email protected]. Costul atelierului este de 80 de lei, toate materialele fiind incluse. Atelierele se vor ține în condiții de siguranță, respectând toate legile în vigoare, precum și măsurile anti-Covid-19.

ARTICOLE SIMILARE

Homosexualitatea – Natura, Optiune, Trend?

realitatea

O ROMANCA e cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume! Lucreaza la JAMDARMERIE

Sărbătoritul zilei de 7 octombrie

realitatea

8 lucruri pe care soții și soțiile ar trebui să le facă pentru a evita divorțul

Andreea Damian

Cât ne costă îngrijirea unui copil în primul an de viață

Andreea Damian

A amestecat două ingrediente minune și le-a aplicat pe dinți. Rezultatul s-a văzut după primul periaj

Andreea Damian

Scrie un comentariu