Tabu
PEOPLESlider

Anca Țurcașiu s-a mutat din vila de 300.000 de euro din Corbeanca într-un apartament în București

 

Anca Țurcașiu s-a mutat din vila de 300.000 de euro din Corbeanca, după divorțul de Cristian Georgescu.

 

Actrița locuiește acum într-un apartament din București și l-a amenajat după bunul său plac.

După divorțul de medicul Cristian Georgescu în anul 2020, cu care a fost căsătorită timp de 22 de ani, Anca Țurcașiu și-a achiziționat un apartament într-un bloc rezidențial din zona Panduri, București. În acest loc, vedeta și-a amenajat un cămin de vis, aplicând tot ce a învățat la cursul de design interior absolvit în 2014.

Locuința vedetei este o veritabilă oază de liniște și rafinament, caracterizată prin contraste puternice și accente de lemn. Vedeta a optat pentru un mobilier din lemn masiv, iar culorile predominante sunt alb și maro, creând o atmosferă elegantă și caldă. Apartamentul este extrem de spațios, în special livingul, unde Anca Țurcașiu obișnuiește să își facă antrenamentele de fitness. 

Pasionată de un stil de viață sănătos, artista și-a amenajat un spațiu de fitness în living, dotat cu greutăți și echipament necesar pentru a se menține în formă. 

Pe rețelele de socializare, artista obișnuiește să posteze imagini și videoclipuri din interiorul casei sale, oferindu-le fanilor o privire în locuința sa.

„Am dreptul să practic această profesie oriunde în România şi în Europa. Însă, până acum, îmi exersasem imaginaţia, în domeniul ăsta, doar în beneficiul prietenilor. Abia de curând am încheiat primul proiect de design de interior, ca profesionist”, spune ea pentru formula-as.ro. În prezent, vedeta se ocupă de mai multe proiecte de design interior.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

N-ai să crezi unde a fost prinsă Ecaterina Ladin două luni în izolare

Tabu Tabu

Pug-ul, un caine iubit de vedete

realitatea

Revine Adela Popescu, dar Cove pleacă definitiv. Cine va fi noul prezentator la Vorbește lumea

Andreea Damian

Ce aniversare a avut în familie Șerban Copoț

Tabu Tabu

O nouă veste dureroasă despre Bruce Willis. Boala lui a avansat, iar diagnosticul este altul, mai grav

Andreea Damian

Dieta Paleo, preferata de Megan Fox!

realitatea

Scrie un comentariu