Tabu
LIFESTYLESlider

Prima mască de protecție care nu ascunde fața are și o grămadă de alte avantaje

Cum măștile de protecție au devenit parte vitală din viața noastră, am observat cu toții și care sunt limitările lor. Mulți oameni spun că nu pot respira, unii spun că se încing atunci când le poartă, iar cei care poartă ochelari se plâng că aceștia se aburesc tot timpul și nu pot vedea. Lista neajunsurilor e cu mult mai lungă și pe toate a încercat compania Redcliffe Medical Devices să le rezolve cu noua sa mască.

Pentru că măștile de protecție ascund jumătate din chip, nu putem vedea expresiile faciale ale celor din jur, ceea ce face și comunicarea mai dificilă. Pentru cei cu probleme de auz, lucrurile devin cu atât mai complicate, atrage atenția Bored Panda.

Masca dezvoltată de compania amintită mai sus nu ascunde fața și promite protecția supremă. LEAF, cum este numită masca, protejează de praf, poluare, microbi și de orice altceva nu ar trebui să se afle în aerul pe care îl respirăm, transmite compania. Aceasta filtrează 99,97% dintre particule, chiar mici, de 0,3 microni. În plus, curăță și aerul pe care îl respirăm de orice miros neplăcut.

Prin masca cu un design futurist, disponibilă în mai multe culori, se respiră de două ori mai ușor decât prin una clasică. În plus, e dotată cu funcția de auto-curățare – patogenii fiind distruși până la nivel de ADN – la fiecare 30 de secunde sau atunci când se apasă pe un buton. Având la bază siliconul, e confortabil de purtat, fiind destinată folosirii îndelungate. În plus, producătorii dau asigurări că a fost creată astfel încât să nu se aburească.

ARTICOLE SIMILARE

Drama actriței Natașa Raab! Actrița, noi dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Andreea Damian

Hitul cântat de Britney Spears “… Baby One More Time” împlinește azi 20 de ani

realitatea

Centenarii au dezvăluit care sunt secretele longevității lor

Andreea Damian

5 acțiuni care prelungesc viața lenjeriei de pat

Tabu Tabu

Actorul Idris Elba a anunțat că are coronavirus

Andreea Damian

Pierce Brosnan și „copiii” lui Robin Williams din Mrs. Doubtfire s-au reunit după 25 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu