Tabu
BEAUTY Slider

Cum sa te machiezi pentru fotografii reusite

Fotografia a devenit parte din viata noastra, cred ca ne facem mai des poze decat ne uitam in oglinda. Este si normal la cat de repede se dezvolta tehnologia. Totusi la final de shooting, te doare degetul de la cate fotografii ai sters, ai ales trei si probabil nici de ele nu esti sigura.

Ei bine, unul dintre secretele unor fotografii reusite l-am aflat si noi de la Alina Brailescu, Fashion & Beauty  Makeup Artist si Trainer la scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY. Pe langa pozitia corporala, camera sau dupa caz telefon, machiajul este la fel de important.

Poti alege un machiaj intens, insa acesta nu este potrivit oricarui moment al zilei sau poti alege un machiaj No makeup look, in care abia se poate sesiza daca esti machiata, este de altfel si recomandarea Alinei.

Pentru a sustine cee ace am spus mai sus, makeup artistul nostru a realizat si un tutorial video, pe care il puteti vedea mai jos.

Cea mai importanta este textura tenului, ne spune Alina, nu vrem un ten lucios, incercam sa realizam un mix intre texturi mate si lucioase. Zonele carora dorim sa dam volum le facem sa para lucioase folosind iluminator, in timp ce pe cele mate le pudram pentru a elimina orice stralucire.

Ochii trebuie sa fie luminosi, usor conturati, folosim nuante neutre. Pentru buze alegem nuante de roz natural sau nude, care sa imite culoarea naturala a buzelor.

Pometii ii subliniem subtil, nu insistam cu contouring.

Alina ne spune ca trebuie sa evitam machiajele incarcate, care ne transforma, frumusetea unei fotografii consta mai mult in naturaletea personajului decat machiajul in sine, mai ales daca vorbim de fotografii pentru Instagram sau Facebook.

Daca urmezi pasii prezentati cu siguranta vei descoperi ca fotografiile tale sunt mult mai reusite. Asa ca spor la fotografii cat mai reusite.

MUA Alina Brailescu – www.alinabrailescu.ro

Model Ilinca Moldoveanu

Video si montaj Vasi Cardon

 

ARTICOLE SIMILARE

Lecția despre machiaj. Cum îți dai seama că produsele de make-up au expirat

Andreea Damian

Ellen Degeneres, în lacrimi din cauza lui Ashton Kutcher

Andreea Damian

Fiul lui Hugh Hefner vorbeste despre parfumuri

Alexa te-a ascultat până acum iar tu poți să asculți înregistrările și să le ștergi – iată cum

realitatea

De ce prințesa Diana purta două ceasuri la mână

Andreea Damian

Nuante de farduri potrivite ochilor albastri

realitatea

Scrie un comentariu