Tabu
Image default
PEOPLE

Cum se distrează în izolare actrița Olimpia Melinte și fiul ei

Fermecătoarea actrița de film și televiziune și-a petrecut ultima lună în casă alături de soțul și Sasha, fiul lor. Cei doi au decoperit o mulțime de lucruri pe care le pot face împreună iar actrița din serialul “Vlad” a descoperit că poate face și pe ventrilocul, având o păpușă, o maimuțică de pluș, Suzi-Zuzi, cu care distrează copiii.

Olimpia Melinte si fiul ei sasha
Olimpia Melinte si fiul ei sasha

Olimpia Melinte spune că în casă la ei, copilul său, Sasha, le dă deșteptarea și că acum reușește să facă mai multe lucruri decât înainte. „Sasha dă deșteptarea, practic de când a apărut el în viața noastră nu ne mai trebuie un ceas, el este orologiul nostru și ne trezește în fiecare dimineață. Pentru că stăm acasă de câteva săptămâni deja, am început să împărțim sarcinile fiecărui membru al familiei. Așa că eu și Sasha ne ocupăm să ordonăm casă, în timp ce tati face micul dejun. Apoi urmează activitățile de la grădiniță, pe care le primim zilnic și care ne umplu câteva ore bune pe zi.

olimpia melinte si maicutica sruzi zuzi
olimpia melinte si maicutica sruzi zuzi

Nu facem totul deodată, că să nu îl obosească sau să nu îl plictisească pe puști. Am luat modelul programului de la grădiniță, așa că toată ziua se învârte cumva în jurul lui Sasha, ceea ce ne bucură foarte mult. Iar seară citim, ne uităm la desene, jucăm board games sau ascunsa, iar când cel mic merge la culcare ne mai rămâne și nouă ceva timp pentru serialele și filmele preferate”, spune actrița. Olimpia și-a descoperit talentul de ventriloc, căci împreună cu maimuța de pluș Suzi-Zuzi spun povești pe facebook copiilor, Mai întâi a făcut-o pentru fiul ei apoi și pentru ceilalți copii și a apărut și la emisiuni de televiziune cu ea.

ARTICOLE SIMILARE

Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas

Andreea Damian

Serena Williams a născut cel de-al doilea copil. Ce nume i-a pus bebelușului

Andreea Damian

Ce mesaj a primit de la partener Oana Zăvoranu la aniversare

Tabu Tabu

A murit ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”

Andreea Damian

Regina, „neagră” de furie! Topmodelul care s-a așezat pe tronul ei

Andreea Damian

Gwen Stefani spune că nu poartă un inel de logodnă: „Când voi avea ceva de spus, o voi spune”

realitatea

Scrie un comentariu