Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Drama actriței Natașa Raab! Actrița, noi dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Pe Natașa Raab o știe toată lumea drept Coana Chiva din reclama la brânză. Este una dintre cele mai talentate și îndrăgite actrițe din România.

O vezi zilnic cu zâmbetul pe buze în reclamele de la televizor, dar puțini știu drama pe care o trăiește. Norocul nu i-a prea surâs când vine vorba de sănătate. Natașa Raab a suferit de cancer ovarian, iar mai nou suferă de o boala autoimună care i-a afectat grav vorbirea și memoria, drept pentru care nu prea mai este solicitată pentru roluri sau reclame. Pe lângă faptul că este bolnavă și îi este greu să își mai desfășoare meseria de artist, după moartea soțului, alt eveniment tragic s-a năpustit asupra ei și anume moartea fratelui ei.

”Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declanșat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate.”, a declarat Natașa Sab într-un interviu.

„Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, a marturisit actrița.

Natașa Raab este de nerecunoscut în ultima vreme, după ce soțul ei a murit, iar ea a rămas singură. A albit total la 67 de ani și are cearcăne foarte mari, stă în casă și iese foarte rar din casă și spunea nu și mai dorește să trăiască.

ARTICOLE SIMILARE

De ce nu are voie Ioana Ginghină să vorbească despre noul iubit

Tabu Tabu

Calendare de Advent: ritualul frumuseții înainte de Crăciun

Andreea Damian

Drama actriței care a jucat-o pe “Ecaterina Teodoroiu”, ucisă din cauza unei eșarfe

Tabu Tabu

5 look-uri de la Oscar pe care le vei iubi

realitatea

Alertă medicală! Sindrom inflamator grav depistat la copiii cu coronavirus

Andreea Damian

Cum sună piesa „Amintirile” a celor de la 3 Sud Est în varianta Feli VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu