Tabu
Image default
PEOPLE

Sissoko de la Masterchef a murit. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul bucătar

Sissoko Sidia, devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Masterchef”, a murit. Îndrăgitul bucătar a fost găsit fără suflare în propria locuință din Capitală.

El a murit de Covid-19, din acest motiv poliția nu a fost sesizată. Pe pagina de Facebook a celebrului bucătar au început deja să curgă mesaje de condoleanţe de la prietenii şocaţi de vestea tragică.

Sissoko Sidia a participat la show-ul culinar în 2012, în sezonul 1. Simpaticul concurent de la „MasterChef” a rămas în memoria publicului datorită modului foarte deschis în care şi-a exprimat emoţiile în timpul concursului, acesta neferindu-se să ţipe sau să sară în sus de bucurie când îi reuşea câte un preparat.

După participarea la Masterchef, Sissoko a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari vise, acela de a-şi lua diploma de bucătar. Ulterior, a participat la procesul de modernizare a bucătăriilor din mai multe restaurante de pe Valea Prahovei şi a organizat chiar şi cursuri pentru bucătari, în Sinaia, pe care i-a şcolit în legătură cu noile tehnologii din domeniu, potrivit libertatea.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Scarlett Johansson “se drege” cu Justin Timberlake

realitatea

Renee Zellweger a izbucnit în lacrimi la premiera filmului Judy, în Toronto

realitatea

Kanye West: Am rugat oamenii care lucrează la albumul meu să nu facă sex premarital

realitatea

Winona Ryder s-a căsătorit cu Keanu Reeves în România

Andreea Damian

Lili Sandu, fericită la două luni de la naștere

Tabu Tabu

Motivul real pentru care Alex Velea nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță

Andreea Damian

Scrie un comentariu