Tabu
Image default
lifestyle

Cutiuta cu Amintiri

Atunci când deschidem o cutiuță cu amintiri, în fața noastră se proiectează filmul unei vieți. Obiecte mici, nimicuri prețioase, care poartă în ele amintirile și poveștile irepetabile ale fiecăruia dintre noi, reconstruiesc fugitiv drumul pe care l-am parcurs. Imaginile încep să curgă, însoțite de emoții puternice și de retrăiri ale întâmplărilor care, odată consumate, au lăsat în urma lor doar lucrurile… Viața fiecăruia dintre noi este o cutie cu amintiri, concretă sau nu, în care „ne scufundăm“ de fiecare dată când prezentul nu ne mai este suficient.

Oana, 22 de ani, trainer

„Lucrurile pe care le-am strâns aici sunt un fel de instrumente complexe de trezit conștiința. Mă obligă să mă evaluez, să mă gândesc dacă-mi place sau nu de mine sau dacă merg încotro mi-am propus.“

Irina, 25 de ani, marketing analist

„Păstrez în poșetuța mea cu amintiri momente și perioade întregi pe care nu vreau, cu niciun preț, să le uit“.

Sânziana, 23 de ani, redactor

„Obiectele din cutiuță sunt confirmări colorate și tangibile, din argint și cu colțuri… confirmarea a ceea ce ai fost pentru ceilalți, a ceea ce ești acum, într-o mică măsură, pentru că le păstrezi.”

Dea, 30 de ani, consultant

Cunosc oameni care nu se simt atașați de lucruri. Eu, din contră, le strâng pe toate. Åži toate aceste obiecte îmi amintesc cine sunt.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Connelly se lasă de actorie

realitatea

Vonda Shepard, în premieră în România

realitatea

TOP 10 cele mai bune piese Madonna

realitatea

Transformare uluitoare! Cum arata acum această tânără «urâţică»

TOP 20 primele locuri de munca ale vedetelor

realitatea

Jude Law își dă în judecată fosta nevastă

realitatea

Scrie un comentariu