Tabu
PEOPLESlider

Dan Ciotoi, de nerecunoscut! Imagini neașteptate cu celebrul artist pe patul de spital

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, a șocat și îndurerat mulți fani. Acesta a fost diagnosticat cu o hernie și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Zilele trecute, Liviu Ciotoi, fiul artistului, a împărtășit cu publicul primele imagini cu tatăl său de pe patul de spital. Fotografia postată pe rețelele de socializare îl arată pe Dan Ciotoi într-un salon de spital, vizibil slăbit, dar cu un zâmbet încercând să se afișeze pe față. În fotografia emoționantă, Liviu Ciotoi stă alături de tatăl său, transmițând un mesaj plin de emoție: ”Și Superman a avut nevoie de medici”.

Imagine

Fanii artistului nu au întârziat să reacționeze la postarea făcută pe pagina de Facebook Generic Show, exprimându-și îngrijorarea și transmitând urări sincere de însănătoșire.

Fiul artistului a dezvăluit că solistul a avut complicații în urma operației și că este încă în pericol. Cu toate că starea sa s-a ameliorat vineri, Liviu Ciotoi avertizează că vor fi zile critice, iar evoluția sănătății sale va fi monitorizată cu atenție. 

„Acum se simte mai bine. A avut niște complicații. A avut o hernie ombilicală. Ce rog frumos: eu nu am vrut să fac subiect pentru pagini de Facebook din tatăl meu și conținut pentru orice pagină. Am atât de multe mesaje de la necunoscuți, de la oameni care nu vrea decât să-și creeze conținut și doar atât. Nu l-au căutat pe tata cât era în putere. Sunt atâția oameni care mă sună sau scriu pe care nu-i cunosc, ba chiar au ajuns să-mi spună mie că nu-i frumos că țin secrete informațiile despre tata. Sunt oameni cu care nu am avut tangențe niciodată și-mi bat obrazul acum că nu le-am dat detalii despre tata… Pentru mine e o problemă de sănătate în familie. Mâine dacă aș cere să se doneze 2 euro celor care ascultă Dan Ciotoi, nu știu câți euro aș aduna… Dar la știri dau toți buzna. Când vine sărbătorile e aglomerație pe coridoarele televiziunilor, iar în rest dă-i cu dramă și politică. Vor fi zece zile critice, căci așteptăm să vedem cum decurge procesul de recuperare”, a declarat Liviu Ciotoi pentru Fanatik.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

E vestea momentului! Jennifer Lawrence va deveni mamă

Andreea Damian

Shakira, condamnată la 3 ani de închisoare! Prima reacție a vedetei

Andreea Damian

Oana Radu, bună de plată, după ce a pierdut o bătălie importantă cu fostul soț

Andreea Damian

Richard Gere s-a însurat în secret. Cum arată soția cu 33 de ani mai tânără decât el

Andreea Damian

Motivul pentru care soacra nu îl suportă pe Dani Oțil. Gabriela a spus tot

Andreea Damian

Clipe de groază pentru Ana Baniciu în bombardamentul din Israel. Artista face dezvăluiri incredibile

Andreea Damian

Scrie un comentariu