Home > Lifestyle > Dan Negru, SCOS DIN SĂRITE de GESTUL Loredanei Groza (FOTO)

Dan Negru, SCOS DIN SĂRITE de GESTUL Loredanei Groza (FOTO)

Dan Negru a fost deranjat de faptul ca Loredana a imitat-o pe sotia sa, Codruta, in cadrul emisiunii “Mondenii” de la Prima TV.

“Codruta, sotia mea, n-are nicio legatura cu serviciul meu, televiziunea. E medic stomatolog si n-o atrag deloc reflectoarele dupa cum nici eu nu sunt atras de stomatologie, treaba ei. Nu apare in ziare si pe platourile mele de filmare a fost odata sau de doua ori in toti anii astia si atunci doar ca sa-mi aduca lucruri pe care le-am uitat pe acasa”, a scris Dan Negru pe Facebook.
Prezentatorul TV admite, totusi, ca sotia sa s-a amuzat atunci cand i s-a propus sa defileze pe la cate o parada de moda sau sa apara in reviste. “N-o intereseaza defel lumea asta. Ieri a aparut prima data la televizor imitata de Loredana, la Mondenii…Cu proverbiala mea zgarcenie, gesticulare si maneci suflecate. Asa am apucat sa-i dau dreptate: ca cel mai greu e sa scoti un dinte din gura lumii. Ea cu dintii, eu cu gura lumii…”, a continuat Dan Negru. Referitor la aparitia Loredanei, care a purtat o peruca bruneta si ochelari, prezentatorul de televiziune a dorit sa precizeze ca producatorii emisiunii au nimerit nuanta parului, dar ca sotia sa nu poarta astfel de dispozitive optice.

dan 2

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 10 iunie!
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!
LOREDANA si-a injectat buzele! FOTO inainte si dupa operatia estetica
Fiica LOREDANEI nu seamana deloc cu ea! FOTO!

Loading...

Comenteaza acest articol

Dan Negru, SCOS DIN SĂRITE de GESTUL Loredanei Groza (FOTO)

by   1 min
0