Home > Lifestyle > Dan Negru, SCOS DIN SĂRITE de GESTUL Loredanei Groza (FOTO)

Dan Negru, SCOS DIN SĂRITE de GESTUL Loredanei Groza (FOTO)

Dan Negru a fost deranjat de faptul ca Loredana a imitat-o pe sotia sa, Codruta, in cadrul emisiunii “Mondenii” de la Prima TV.

“Codruta, sotia mea, n-are nicio legatura cu serviciul meu, televiziunea. E medic stomatolog si n-o atrag deloc reflectoarele dupa cum nici eu nu sunt atras de stomatologie, treaba ei. Nu apare in ziare si pe platourile mele de filmare a fost odata sau de doua ori in toti anii astia si atunci doar ca sa-mi aduca lucruri pe care le-am uitat pe acasa”, a scris Dan Negru pe Facebook.
Prezentatorul TV admite, totusi, ca sotia sa s-a amuzat atunci cand i s-a propus sa defileze pe la cate o parada de moda sau sa apara in reviste. “N-o intereseaza defel lumea asta. Ieri a aparut prima data la televizor imitata de Loredana, la Mondenii…Cu proverbiala mea zgarcenie, gesticulare si maneci suflecate. Asa am apucat sa-i dau dreptate: ca cel mai greu e sa scoti un dinte din gura lumii. Ea cu dintii, eu cu gura lumii…”, a continuat Dan Negru. Referitor la aparitia Loredanei, care a purtat o peruca bruneta si ochelari, prezentatorul de televiziune a dorit sa precizeze ca producatorii emisiunii au nimerit nuanta parului, dar ca sotia sa nu poarta astfel de dispozitive optice.

dan 2

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 10 iunie!
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!
LOREDANA si-a injectat buzele! FOTO inainte si dupa operatia estetica
Fiica LOREDANEI nu seamana deloc cu ea! FOTO!

Comenteaza acest articol

Dan Negru, SCOS DIN SĂRITE de GESTUL Loredanei Groza (FOTO)

by   1 min
0