Home > Fashion > Dana Budeanu, consilier de imagine în PSD! Ce doamne din politica românească îmbracă stilista

Dana Budeanu, consilier de imagine în PSD! Ce doamne din politica românească îmbracă stilista

dana budeanu
În ultimele săptămâni Dana Budeanu a devenit cea mai virală vedetă din online, cea care comentează tot ce e de comentat și critică tot ce este de criticat. Replicile ei se folosesc în mediul online de la copii până la persoanele în vârstă. Însă puțini mai sunt cei care își amintesc că cea care comenta ținutele la un post de televiziune este de fapt designer și îmbracă vedete de top.

Filmulețele pe care le face în ultima vreme Dana Budeanu au devenit virale și sunt delicioase datorită exprimărilor și termenilor folosiți de designer. Însă fanii câștigați peste noapte poate că nu știu detalii despre cea care îi distrează și nici ce face ea cu adevarăt. Femeia a terminat Managementul și apoi Businessul European la London School of Economics unde apoi și-a dat doctoratul în Integrare Europeană la UCL. A fost căsătorită cu Radu Budeanu și împreună au fete gemene.

Designerul este bună prietenă cu Mihaela Rădulescu pe care a îmbrăcat-o de mai multe ori pentru mai multe evenimente. Și pentru Andra a creat mai multe ținute pentru videoclipurile pe care le-a făcut sau a colaborat cu Corina Bud, Loredanei Groza și alte soliste. Se zvonește că și vedete internaționale i-au purtat creeațiile iar printre acestea au fost Eva Longoria sau Jennifer Lopez, scrie tabuhighlife.ro.

S-ar părea că aceeași Dana Budeanu are cliente și din politică, cu unele dintre doamne fiind chiar rudă. Este vorba de Elena Udrea a cărei fetițe Dana i-a devenit nașă. Mai mult, a și îmbrăcat-o pe prietena ei la același eveniment. Și dacă vorbim de politică trebuie să amintim că printre clientele designerului s-au aflat atât primul ministru Viorica Dancilă cât și actualul primar al capitalei Gabriela Firea pentru care a fost stilist. Viorica Dancilă a atras atenția pe vremea când era prim-ministru prin hainele scumpe, pe care le purta, în special rochii, accesorizate cu bijuterii de mii de euro.

Ea a atras atenția, la un moment dat prim rochia Fendi asorată cu o broșă Chanel, purtată de Dancilă într-o vizită din comună Bogați, județul Argeș. Toată lumea a aflat că acea ținută ar fi fost îmbrăcată la sugestia Danei Budeanu care se ocupa de ea la vreme respectivă. Fostul prim minstru era mult mai modernă și accesorizata datorită Danei Budeanu. Creeațiile designerului se pot găsi în magazinele vedetei care pregătește în luna martie o nouă surpriză, probabil o altă colecție.

Articole asemanatoare
Dana Budeanu
Dana Budeanu, reacție violentă după ce Andreea Esca a dezvăluit că are Covid
dana budeanu
Plângere pe numele Danei Budeanu pentru instigare la violenţă
budeanu dana
Cinci lucruri despre Dana Budeanu pe care nu le mai știați!
cristina savulescu sexy
Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

Comenteaza acest articol

Dana Budeanu, consilier de imagine în PSD! Ce doamne din politica românească îmbracă stilista

by Andreea Damian   1 min
0