Tabu
PEOPLE

Dana Săvuică și Carmen Negoiță, vacanță cu „reguli” în Grecia

Dana Săvuică

Zilele acestea cele două fermecătoare vedete se află în Creta, Grecia, unde petrec o vacanță de cinci stele după noile reguli impuse din cauza pandemiei de CoVid19. Dana Săvuică și Carmen Negoiță au acceptat propunerea celor de la agenția Paralela 45 de a participa la o vacanță fără griji pentru a vedea cu ochii lor regulile noi pe care grecii le aplică pentru cei care fac concediul la ei.

carmen negoita cu masina
carmen negoita cu masina

Frumoasele vedete au ales să își petreacă o săptămâna de vis după un program special. Cele două au văzut cu ochii lor la greci cum personalul hotelurilor unde au fost cazate au respectat întocmai regulile de distanțare socială, toată lumea poartă măști, există dezinfectant peste tot, igienă este ireproșabilă și mesele din restaurant sunt așezate din loc în loc. Toate spațiile din cadrul hotelului

dana savuica
dana savuica

precum: piscină, jacuzzi-ul, plajă privată, restaurantul sunt curate si le-au făcut pe dive să nu aibe griji. La micul dejun dar și la celelate mese au putut observă că personalul nu te lasă să te servești singur și trebuie să te ajute cu masa. Cele două s-au bucurat de zile cu soare, plajă la malul marii, piscină, preparatele delicioase ale restaurantului hotelului și ieșiri din decor. Pentru că vedetele au închiriat o mașină decapotabilă și au plecat să vadă și alte plaje decât cele din program. Și au făcut ședințe foto pe plaje sălbatice.

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Scherzinger a dezvăluit ce a mâncat la Cerbul de Aur iar fanii au luat-o peste picior

Andreea Damian

Să-l ucidem pe James Bond: de asta a renunțat Danny Boyle la scaunul de regizor?

Andreea Damian

Ce de cadouri a primit Andra la aniversare

Tabu Tabu

Lia Bugnar, schimbare de look la 51 de ani

Tabu Tabu

Cum a fost Ioana Blaj surprinsă de soțul Ducu Ion

Tabu Tabu

Clanul Kardashian face angajări. Aplicanții, furioși după ce au aflat care sunt cerințele

Andreea Damian

Scrie un comentariu