Tabu
PEOPLE

Dana Săvuică și Carmen Negoiță, vacanță cu „reguli” în Grecia

Zilele acestea cele două fermecătoare vedete se află în Creta, Grecia, unde petrec o vacanță de cinci stele după noile reguli impuse din cauza pandemiei de CoVid19. Dana Săvuică și Carmen Negoiță au acceptat propunerea celor de la agenția Paralela 45 de a participa la o vacanță fără griji pentru a vedea cu ochii lor regulile noi pe care grecii le aplică pentru cei care fac concediul la ei.

carmen negoita cu masina
carmen negoita cu masina

Frumoasele vedete au ales să își petreacă o săptămâna de vis după un program special. Cele două au văzut cu ochii lor la greci cum personalul hotelurilor unde au fost cazate au respectat întocmai regulile de distanțare socială, toată lumea poartă măști, există dezinfectant peste tot, igienă este ireproșabilă și mesele din restaurant sunt așezate din loc în loc. Toate spațiile din cadrul hotelului

dana savuica
dana savuica

precum: piscină, jacuzzi-ul, plajă privată, restaurantul sunt curate si le-au făcut pe dive să nu aibe griji. La micul dejun dar și la celelate mese au putut observă că personalul nu te lasă să te servești singur și trebuie să te ajute cu masa. Cele două s-au bucurat de zile cu soare, plajă la malul marii, piscină, preparatele delicioase ale restaurantului hotelului și ieșiri din decor. Pentru că vedetele au închiriat o mașină decapotabilă și au plecat să vadă și alte plaje decât cele din program. Și au făcut ședințe foto pe plaje sălbatice.

ARTICOLE SIMILARE

Recunoaște celebritățile din aceste fotografii vechi!

Andreea Damian

Gisele Bündchen, dezvăluiri uluitoare despre trecutul ei

Andreea Damian

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe! Suma colosală cu care l-a „ademenit” Disney

Andreea Damian

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Andreea Damian

Ce face graviduța Laura Cosoi în izolare

Tabu Tabu

Octavian Ursulescu a înlocuit prezentarea de evenimente cu partidele de pescuit

Tabu Tabu

Scrie un comentariu