Tabu
Image default
PEOPLE

Dana Săvuică și Carmen Negoiță, vacanță cu „reguli” în Grecia

Zilele acestea cele două fermecătoare vedete se află în Creta, Grecia, unde petrec o vacanță de cinci stele după noile reguli impuse din cauza pandemiei de CoVid19. Dana Săvuică și Carmen Negoiță au acceptat propunerea celor de la agenția Paralela 45 de a participa la o vacanță fără griji pentru a vedea cu ochii lor regulile noi pe care grecii le aplică pentru cei care fac concediul la ei.

carmen negoita cu masina
carmen negoita cu masina

Frumoasele vedete au ales să își petreacă o săptămâna de vis după un program special. Cele două au văzut cu ochii lor la greci cum personalul hotelurilor unde au fost cazate au respectat întocmai regulile de distanțare socială, toată lumea poartă măști, există dezinfectant peste tot, igienă este ireproșabilă și mesele din restaurant sunt așezate din loc în loc. Toate spațiile din cadrul hotelului

dana savuica
dana savuica

precum: piscină, jacuzzi-ul, plajă privată, restaurantul sunt curate si le-au făcut pe dive să nu aibe griji. La micul dejun dar și la celelate mese au putut observă că personalul nu te lasă să te servești singur și trebuie să te ajute cu masa. Cele două s-au bucurat de zile cu soare, plajă la malul marii, piscină, preparatele delicioase ale restaurantului hotelului și ieșiri din decor. Pentru că vedetele au închiriat o mașină decapotabilă și au plecat să vadă și alte plaje decât cele din program. Și au făcut ședințe foto pe plaje sălbatice.

ARTICOLE SIMILARE

Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Andreea Damian

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 ani. Cauza morții sale e cutremurătoare

Andreea Damian

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – Ep. 1

Andreea Damian

Pavel Bartoș pilot de curse în timpul liber

Tabu Tabu

Drake vinde o lumânare parfumată care miroase a … Drake

Andreea Damian

Durerea uriaşă trăită de actrița Adriana Trandafir: „Dacă ar ști copiii câte lacrimi am avut”

Andreea Damian

Scrie un comentariu