Tabu
Image default
PEOPLESlider

Despărțire șoc în showbiz! S-au despărțit la 4 luni după ce au devenit părinți

Cântărețul Jason Derulo a anunțat pe Twitter că el și iubita lui, fotomodelul Jena Frumes, s-au despărțit. Separarea vine la doar câteva luni de când au devenit părinții unui băiețel.

Artistul a publicat pe Twitter o declarație prin intermediul căreia a anunțat această despărţire. Derulo, în vârstă de 32 de ani, care și-a sărbătorit ziua de naștere ieri alături de Jena și fiul lor, a transmis:

„Jena și cu mine am decis să ne despărțim. Este o mamă uimitoare, dar simțim că suntem departe unul de altul în acest moment. Vom fi cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment”.

Până la acest moment, Jena Frumes nu a reacționat despre acest subiect, a postat doar un mesaj adresat băiețelului ei și al cântărețului. „Te iubesc, micuțule! Promit să își dăruiesc toată dragostea de care eu nu am avut parte. Tu meriți totul”, a scris aceasta.

Jason Derulo și Jena Frumes s-au cunoscut în sala de fitness, în urmă cu mai bine de un an de zile, chiar când a început pandemia. Cei doi s-au mutat rapid împreună, iar în luna mai a acestui an au devenit părinții unui băiețel.

ARTICOLE SIMILARE

Aerul poluat ridică riscul de avort cu 50% – studiu

Andreea Damian

Cum să stai corect la birou ca să-ți protejezi spatele

Andreea Damian

Cum arată Oana Roman în costum de baie. FOTO

Andreea Damian

Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare

Andreea Damian

Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel

Tabu Tabu

Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

Andreea Damian

Scrie un comentariu