Tabu
Image default
CULTURESlider

The Crown | Netflix a anunţat data premierei sezonului cinci

Netflix a anunţat că sezonul cinci al serialului „The Crown” va avea premiera în noiembrie 2022, potrivit Variety.

După ce a fost recompensat cu premii Emmy pentru al patrulea sezon, „The Crown” revine cu o distribuţie nouă care îi include pe Imelda Staunton în rolul reginei Elizabeth, Jonathan Pryce ca prinţul Philip, Lesley Manville – prinţesa Margaret, Dominic West – prinţul Charles, Elizabeth Debicki – prinţesa Diana, şi Olivia Williams – Camilla Parker Bowles. Jonny Lee Miller va apărea în rolul prim-ministrului John Major.

Va fi a treia şi ultima distribuţie pentru „The Crown”, care a fost lansat în 2016.

Actriţa Imelda Stauton, aflată pe platoul unde au început filmările, a spus că este „încântată că a moştenit rolul reginei Elizabeth a II-a de la două actriţe remarcabile, cel mai recent minunata Olivia Colman şi cine ar putea să o uite pe actriţa care a creat rolul, Claire Foy. Am să fac tot posibilul să menţin standardul foarte înalt impus de ele. Sper că o să par calmă, stăpână pe mine şi capabilă. Între timp, stomacul meu face tumbe”.

Staunton ar fi trebuit iniţial să o joace pe Elizabeth un singur sezon, dar creatorul şi producătorul executiv Peter Morgan a extins în cele din urmă mandatul lui Staunton în sezonul 6, despre care Morgan a spus că va fi ultimul.

Sezonul 5 urmează să descrie destrămarea căsătoriei lui Charles cu Diana, care s-a încheiat formal în 1996, dar nu este clar dacă sezonul 5 va descrie şi evenimentele care au condus la moartea tragică a Dianei în 1997. Morgan a inclus deja aceste evenimente ca scenarist al lungmetrajului din 2006 „The Queen/ Regina”, care i-a adus Helenei Mirren un Oscar pentru interpretarea reginei Elizabeth.

ARTICOLE SIMILARE

CONAF și Ministerul Educației și Cercetării au agreat pactul pentru educația antreprenorială

Andreea Damian

Cariera lui R. Kelly se apropie de sfârșit?

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

realitatea

Nicoleta Svarlefus si Astrocafe.ro te invita in tabara de Creatie si ReCreatie Constienta

Se pregătește un nou film Singur acasă, iar pe Twitter fanii reacționează: „Nimeni nu a cerut așa ceva”

realitatea

Cercetătorii au dezvoltat folia de plastic cu autocurățare care respinge bacteriile

Andreea Damian

Scrie un comentariu