Tabu
PEOPLESlider

Dezvăluiri cutremurătoare. Ce spune Celine Dion despre boala rară de care suferă

Celine Dion a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre boala incurabilă de care suferă și cât are de suferit din cauza acesteia.

Artista canadiană în vârstă de 55 de ani a fost diagnosticată în anul 2022 cu sindromul persoanei rigide. Acesta a și fost motivul pentru care și-a anulat încă de anul trecut toate cele peste 40 de concerte de muzică live pe care le avea în Europa până la finele primăverii ale acestui an.

În primul ei interviu TV, pe care l-a dat de la aflarea diagnosticului dureros, pentru Hoda Kotb la NBC News, Dion a povestit cât de mult a afectat-o boala – de la spasmele musculare atât de puternice încât i-au fracturat coastele, până la senzația de sugrumare. 

Versiunea completă a interviului acordat NBC va fi difuzată pe 11 iunie 2024.

„Am avut și coastele rupte, la un moment dat…”, a recunoscut cântăreața canadiană, iar despre spasmele musculare din gât a menționat că le-a simțit de parcă „te-ar sugruma cineva, ca și cum ți-ar apăsa pe laringe”.

Și din păcate, nu au fost singurele simptome suferite. A vorbit despre crampele din zona abdominală, coloana vertebrală și chiar de la mâini: „Degetele rămân într-o poziție din care nu le mai poți debloca”.

Anterior, povestise că afecțiunea îi provoacă dificultăți și când merge și că nu îi permite să-și folosească, așa cum era obișnuită, corzile vocale pentru a cânta.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată Roxana Blagu, ex Trident, însărcinată în ultimul trimestru

Tabu Tabu

Self workshop make-up cu Alina Brailescu

realitatea

Manichiura cu furnici vii a înfuriat activiștii pentru drepturile animalelor

Andreea Damian

Denisa Nechifor, scandalizată de prețurile și condițiile de pe litoralul românesc

Andreea Damian

Mesajul emoționant al Annei Lesko pentru fanii ei

Tabu Tabu

De ce femeile postează fotografii alb-negru cu titlul „Provocare acceptată”

Andreea Damian

Scrie un comentariu